Νέα Αριστερά Γλυφάδας – Ελληνικού. «Οι προτάσεις της Αριστεράς σήμερα»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, συμμετοχή, πλούσια συζήτηση και ουσιαστικές  παρεμβάσεις η ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Νέα Αριστερά Γλυφάδας – Ελληνικού με θέμα «Οι προτάσεις της Αριστεράς σήμερα».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς ενώ ακολούθησε η παρέμβαση του Γιάννη Τσιρώνη από τους Οικολόγους Πράσινους. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η νέα γενιά.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μετάφεραν καταχειροκροτούμενοι τα αισιόδοξα νέα από τον αγώνα που δίνουν για όλη την κοινωνία και την αποτροπή περαιτέρω υποβάθμισης των σπουδών τους. Τον αγώνα που με μεγάλη συμμετοχή δίνουν για το Δημόσιο Ποιοτικό Πανεπιστήμιο και την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης.

Παρουσίαση των διεκδικήσεων από το χώρο του θεάματος ακροάματος έκανε ο Τ. Κατωπόδης Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας των καλλιτεχνών (ΠΟΘΑ) καλώντας στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία στις 28/2 με αιτήματα την πλήρη απόδοση ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αύξηση στους μισθούς κ.α

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και μίλησε και η Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου.

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση με παρεμβάσεις και ερωτήσεις που απάντησαν οι ομιλητές.

«Ευχαριστούμε όσες και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. H Νέα Αριστερά είναι μία ελπιδοφόρα προσπάθεια και καλούμε τους πολίτες να τη στηρίξουν. Να διαμορφώσουμε μία κοινωνική συμμαχία  απέναντι στην κοινωνικοοικονομική συμμαχία που έχει χτίσει ο κ. Μητσοτάκης. Κάνε τη Νέα Αριστερά δική σου υπόθεση- Να γίνουμε η φωνή της κοινωνίας», τονίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 24 Φεβρουαρίου 2024]

Scroll to Top