Κοιμητήριο και αξιοποίηση ακινήτων στο επίκεντρο της συνάντησης του Στάθη Ψυρρόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλο συναντήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου ο Μακαριώτατος. Τον νέο Δήμαρχο Ηλιούπολης συνόδευαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στελέχη της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» και ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.

«H προσωπική περιπέτεια της υγείας μου δε θα μπορούσε να αναβάλλει την προγραμματισμένη συνάντησή μου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τον οποίο ευχαριστώ από καρδιάς για την ευχή και την στήριξή του», ανέφερε ο Στάθης Ψυρρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζητήθηκαν σημαντικά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλιούπολη, ενώ η αντιπροσωπεία της νέας Διοίκησης ζήτησε την σημαντική συνδρομή του Αρχιεπισκόπου Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου για το χρόνιο πρόβλημα του κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη.

Επιπροσθέτως, συζητήθηκε διεξοδικά η δυνατότητα αξιοποίησης ακινήτων για τη δημιουργία εστίας άπορων φοιτητών, όπως και η στήριξη του ορφανοτροφείου της πόλης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τους έδωσε την ευχή του για μία καλή θητεία με τη δημιουργία σημαντικών έργων που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για την πόλη.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 18 Νοεμβρίου 2023]

Scroll to Top