Προτεραιότητα η επανεκκίνηση των έργων Επίσκεψη του Στάθη Ψυρρόπουλου στο Πράσινο Ταμείο

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου συνάντηση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλου με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Γιάννη Ανδρουλάκη για να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στη χρηματοδότηση της Ηλιούπολης από το Πράσινο Ταμείο.

Πρώτος στόχος ήταν να αποκτήσει η νέα Δημοτική Αρχή ολοκληρωμένη εικόνα για την πορεία των έργων, τις καθυστερήσεις των μελετών, τα νέα έργα ένταξης για προγράμματα που λήγουν οι προθεσμίες και θα πρέπει να τα αξιοποιήσει για το καλό της πόλης.

Στη συνέχεια συζητήσανε εκτενώς για την ένταξη στο πρόγραμμα που αφορά στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος στην Ηλιούπολη, τη μέγιστη απορρόφηση κονδυλίων που προωθούν την αειφορία, τις αναπλάσεις με παράλληλο πολεοδομικό σχεδιασμό, τα σχέδια Αστικής Προσβασιμότητας και τη δυνατότητα ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων.

«Κύριο μέλημα μας η επανεκκίνηση των έργων. Η πόλη χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο και θα το έχει! Ευχαριστώ προσωπικά τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου  κ. Γιάννη Ανδρουλάκη και τα στελέχη του Πράσινου Ταμείου για την τόσο καλή διάθεση για συνεργασία και τη μεταφορά της τεχνογνωσίας», δήλωσε ο Στάθης Ψυρρόπουλος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 18 Νοεμβρίου 2023]

Scroll to Top