Τραγουδώ για σένα.. «Ενωμένη Πόλη» – Πλημμύρισε από νιάτα το Δημαρχείο Ελληνικού Αργυρούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Με μια πρωτότυπη εκδήλωση – συναυλία με τον υπέροχο Πέτρο Ιακωβίδη αφιερωμένη στην νεολαία της πόλης μας, η «Ενωμένη Πόλη» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία.

Λίγα μόλις 24ωρα πριν την κάλπη της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος κάλεσε τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή και ζήτησε να δώσουν για μια ακόμη φορά ισχυρή και δυναμική εντολή ανανέωσης της εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Απευθυνόμενος με ενθουσιασμό στη νεολαία, αλλά και σε όλους τους πολίτες, ο Δήμαρχος τόνισε ότι πρέπει να αγαπάνε την πόλη και να την προστατεύουν, προκειμένου από κοινού να την απολαμβάνουν. «Είστε η ελπίδα μας, είστε το μέλλον μας και μπορείτε να πάτε την πόλη μας ακόμα πιο ψηλά. Αξίζει στη νεολαία μας να είναι στην καρδιά και τα έργα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του πέρασε το μήνυμα πως έχει ακόμα πολύ όρεξη για να προσφέρει, πως υπάρχει πρόγραμμα, σχέδιο και προοπτική για τα καλύτερα που έρχονται!

Το σύνθημα για την επόμενη ημέρα στο Δήμο, δόθηκε μετά μουσικής, με γνωστές επιτυχίες του Πέτρου Ιακωβίδη που ξεσήκωσε το κοινό και χάρισε στιγμές κεφιού, χορού, διασκέδασης και πολιτισμού.

«Η παρουσία χιλιάδων δημοτών στις συγκεντρώσεις μας αποτελεί το πιο ηχηρό μήνυμα για μια νικηφόρα βραδιά στις 8 Οκτωβρίου όπου ευχόμαστε όλοι να δώσετε δυναμικό παρόν στις κάλπες επιλέγοντας την Ενωμένη Πόλη. Σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Με την Νίκη!», δήλωσε συγκινημένος ο Γιάννης Κωνσταντάτος!

Scroll to Top