Αραμπατζής Γαβριήλ, υποψήφιος Δήμαρχος: «Με Αισιοδοξία και Αποφασιστικότητα στον δρόμο προς μια Καλύτερη Ηλιούπολη»

Ηλιούπολη

Καθώς διανύουμε τον μήνα του Σεπτεμβρίου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία για την πόλη μας. Είμαι περήφανος για την ομάδα της «Πόλης που Θέλω», μια ομάδα από 75 αξιόλογους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να εργαστούν σκληρά για την πόλη που αγαπάμε, την Ηλιούπολη.

Οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου πλησιάζουν, και είμαστε προετοιμασμένοι για να προσφέρουμε τις ιδέες, τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή μας για μια καλύτερη πόλη. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη της ομάδας, καθώς ξεκινούν αυτήν τη σημαντική πορεία για την πόλη μας. Με την υποστήριξή σας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλα πράγματα για την πόλη μας.

Το κίνητρό μας προέρχεται από την ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα σωρευμένα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και οι δημότες του. Οι 75 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και εγώ δεν επιδιώκουμε προσωπική διάκριση, αλλά συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκίνησε το 2019 και δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο δημοτικό Συμβούλιο σε πολλά ζητήματα που αφορούσαν προβλήματα της πόλης μας, όπως το νεκροταφείο, η καθαριότητα, ο φωτισμός και πολλά άλλα. Ο στόχος μας είναι η βελτίωση της ζωής των πολιτών της πόλης μας.

Η δημοτική μας παράταξη, “Η Πόλη που Θέλω”, διαπιστώνει τις αδυναμίες και τις προκλήσεις που υπάρχουν και επιδιώκει μια νέα προσέγγιση που θα βασίζεται στην ευθύνη, τη συνέπεια, την εντιμότητα και την αποτελεσματική διαχείριση. Η πόλη μας αντιμετωπίζει προβλήματα και προκλήσεις, και απαιτεί αποφασιστική δράση και αποτελεσματική διαχείριση.

Η αποτυχία ή η αδυναμία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα μας καλεί να αναλάβουμε την ευθύνη για το μέλλον της πόλης μας. Το Σήμερα και το Αύριο της πόλης μας απαιτεί ένα στρατηγικό σχέδιο δράσης, αποφασιστική βούληση και όραμα. Είμαι πεπεισμένος ότι η εμπειρία και η δέσμευσή μας μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για την Ηλιούπολη και τους πολίτες της.

Ας συνεργαστούμε όλοι για να φέρουμε τις αλλαγές που απαιτούνται και να κάνουμε την Ηλιούπολη μια ακόμα καλύτερη πόλη για όλους μας. Η αισιοδοξία μας είναι η κινητήρια δύναμη και η αποφασιστικότητά μας είναι ο δρόμος προς την επιτυχία. Ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί και ας φέρουμε την αλλαγή που όλοι μας επιθυμούμε και αξίζουμε.

Για μια καλύτερη Ηλιούπολη, για όλους μας.

Αραμπατζής Γαβριήλ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

«Η Πόλη που Θέλω»

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023]