«ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ» Συνεχίζει πιο δυνατά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

Η σκευωρία σε βάρος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, κατέρρευσε με κρότο. Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ, που διεξήγαγε ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., απέδειξε ότι οι καταγγελίες σε βάρος του γιου του ήταν παντελώς αβάσιμες και τώρα τον λόγο για την υπόθεση έχει η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη, όπου έχουν κατατεθεί μηνύσεις και αγωγές.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποκάλυψε τους συκοφάντες και συνεχίζει πλέον πιο δυνατός και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στον Νότιο Τομέα Αθηνών, όπου θα είναι υποψήφιος.

Στο πλαίσιο αυτό, διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι η κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ. -στις υπηρεσίες όπου έχουν διαπιστωθεί προβλήματα-  ξεκίνησε με τις κρίσεις, θα συνεχιστεί και θα φτάσει μέχρι το τέλος, καθώς έχει και την απόλυτη στήριξη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για να είναι σίγουροι οι πολίτες για την διαφάνεια στην ΕΛ.ΑΣ. και οι λίγοι επίορκοι να μην συκοφαντούν τις δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων αστυνομικών, που υπερασπίζονται τον πολίτη και την πατρίδα τιμώντας τον όρκο τους και με χειροπιαστά αποτελέσματα στη μείωση της εγκληματικότητας και την προστασία των συνόρων μας.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Φεβρουαρίου 2023]