Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Δύο οχήματα πολυεργαλεία στο δυναμικό του Δήμου Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Με δύο νέα οχήματα, παντός καιρού, σύγχρονων προδιαγραφών και υψηλών απαιτήσεων, ενισχύεται η πολιτική προστασία του Δήμου Γλυφάδας. Ο Δήμος τα παρέλαβε μετά από διεθνή διαγωνισμό. Τα οχήματα διαθέτουν μαχαίρια και αλατιέρα για τα χιόνια το χειμώνα, αλλά και δεξαμενή και όλο το συνοδευτικό εξοπλισμό για πυρόσβεση το καλοκαίρι. Η χρηματοδότηση του εξοπλισμού αυτού έγινε με πόρους από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο μια εξαιρετικά κρίσιμη δομή του Δήμου μας και αξιοποιούμε όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό μας για να μπορεί η Πολιτική μας Προστασία να λειτουργεί συνεχώς με τα πλέον σύγχρονα μέσα, οργανωμένα και μεθοδικά. Καλή χρονιά και καλό χειμώνα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Τα καινούργια οχήματα μάς δίνουν επιπλέον δυνατότητες για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Νιώθουμε πιο ισχυροί. Είναι πολύ σημαντική για τον Δήμο μας η ενίσχυση του μηχανολογικού εξοπλισμού της Πολιτικής Προστασίας με αυτά τα δύο ισχυρά οχήματα που θα μας φανούν πολύτιμα όχι μόνο το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι», δήλωσε η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας, Δημοτική Σύμβουλος Άννυ Καυκά.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 14 Ιανουαρίου 2023]

Scroll to Top