Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Έναρξη λειτουργίας παιδικών σταθμών του Δήμου Γλυφάδας για τη χρονιά 2016 – 2017

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Σε ανακοίνωσή του στις 26 Αυγούστου 2016 ο Δήμος Γλυφάδας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί η λίστα εγγραφών για τους παιδικούς σταθμούς. Στην ίδια ανακοίνωση θα συμπεριληφθούν και οι εγγραφές των δικαιούχων voucher του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ (ΕΣΠΑ).

Οι παιδικοί σταθμοί θα ξεκινήσουν κανονικά τη λειτουργία τους την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ο Δήμος Γλυφάδας ενημερώνει ότι «την ερχόμενη εβδομάδα (29/8/2016 – 02/09/2016) θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνική επικοινωνία από την υπηρεσία μας με όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς προκειμένου να γίνει εκ νέου δήλωση των γονέων για το ποιον παιδικό σταθμό κατά προτεραιότητα επιλέγουν, λόγω του γεγονότος ότι τη φετινή χρονιά στη πόλη μας θα λειτουργήσουν δύο νέοι παιδικοί σταθμοί – ο ένας στην περιοχή του Αγ. Νικολάου (Πανδώρας και Θεμιστοκλέους) και ο έτερος στη περιοχή της Ευρυάλης ( οδός Πύργου).

Λόγω της έναρξης  της λειτουργίας των 2 νέων παιδικών σταθμών αλλά και της σημαντικής ενίσχυσης του εμψύχου δυναμικού μας, ενημερώνουμε τους αγαπητούς γονείς ότι τη φετινή χρονιά ο τελικός αριθμός των εγγραφών θα είναι σημαντικά αυξημένος και θα είναι ο μεγαλύτερος σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη προηγούμενη χρονιά, με το τελικό ποσοστό αποδοχής των αρχικών αιτημάτων να προβλέπεται ότι  θα κυμανθεί περίπου στο 80%.

 

Κατ΄εξαίρεση νέες αιτήσεις εγγραφών για το νέο παιδικό Σταθμό του Δήμου μας στον Άγιο Νικόλαο

Για περιπτώσεις οικογενειών που δεν έχουν υποβάλει αίτημα το προηγούμενο διάστημα στους παιδικούς σταθμούς της πόλης, κατ’ εξαίρεση θα γίνονται δεκτά νέα αιτήματα εγγραφών μόνο για τον παιδικό σταθμό του Δήμου Γλυφάδας στην περιοχή του Αγίου Νικολάου (Θεμιστοκλέους και Πανδώρας). Οι νέες αιτήσεις εγγραφής (νήπια από 2,5 ετών) θα υποβάλλονται από 29 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου στο ΚΑΠΠΑ (Τσιτσάνη και Καραϊσκάκη). Πληροφορίες 2109637550.

 

Διαβάστε επίσης: Σε Πύργου και Θεμιστοκλέους οι δύο νέοι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας

Scroll to Top