Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στα εθελοντικά ιατρεία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Στα εθελοντικά ιατρεία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης παρέχεται η δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες του Δήμου, ασφαλισμένες και ανασφάλιστες, να υλοποιήσουν εντελώς Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου αλλά και να ενημερωθούν για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι γυναίκες εξετάζονται με σκοπό την πρόληψη των προκαρκινικών αλλοιώσεων και την έγκαιρη ανίχνευση από μολύνσεις των στελεχών του ιού HPV και του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το ιατρείο λειτουργεί στο πλαίσιο ανάπτυξης της δομής των ΚΕΠ Υγείας και μέσω της συνεργασίας που εξασφάλισε ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής ιατρός κ. Μηνόπουλος για τις γυναίκες του Δήμου με την Ε Γυναικολογική-Μαιευτική κλινική του Γ.Ν.Μ. ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και την Διευθύντρια Κα Σακελλαρίου.
Η λήψη των τεστ πραγματοποιείται από Μαία του νοσοκομείου ενώ η εξέταση των τραχηλικών επιχρισμάτων διενεργείται από το κυτταρολογικό τμήμα. Οι εξετάσεις γίνονται πρωινές ώρες, χωρίς παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού μετά από προγραμματισμένο ραντεβού.
Για ραντεβού και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2132026090 (Αλεξιουπόλεως 27, Αργυρούπολη, ημιώροφος, ώρες επικοινωνίας: 9:00 – 13:00).

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 12 Μαρτίου 2022]

Scroll to Top