Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να τιμήσει τη Νανά Μούσχουρη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έκανε η Διεθνής Ερμηνεύτρια Νανά Μούσχουρη, συνοδευόμενη από το σύζυγό της Αντρέ Σαπέλ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο ενημερώθηκε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη καθώς και για τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες του Δήμου.

«Η παγκόσμιας φήμης αλλά και συμπολίτισσά μας κα Νανά Μούσχουρη μας έκανε την τιμή να μας επισκεφθεί στο Δημαρχείο της πόλης. Θεωρούμε ελάχιστη υποχρέωση μας να την τιμήσουμε ως Δήμος, μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν,  για την τεράστια προσφορά της στον παγκόσμιο πολιτισμό!», δήλωσε με το πέρας της συνάντησης τους ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Νωρίτερα, της προσέφερε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα καθώς και ένα “Ευαγγέλιο του Αγώνα”, ένα πιστό αντίγραφο του ιερού κειμένου στο οποίο ορκίζονταν οι αγωνιστές του 1821. Η Νανά Μούσχουρη στη συνέχεια έλαβε μια αγιογραφία της Παναγίας, την οποία φιλοτέχνησε η Μαίρη Φουρναράκη και την οποία προσέφερε η ίδια αυτοπροσώπως. Παρόν στη συνάντηση που έλαβε χώρα στις 21 Ιουλίου, ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ψαλλίδας.

Η Νάνα Μούσχουρη παραθερίζει στη Βουλιαγμένη από τη δεκαετία του 1970. Η μεγάλη τραγουδίστρια έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένη και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, ενώ εκδήλωσε και το ενδιαφέρον της να βοηθήσει τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για θέματα μεγάλης πολιτιστικής και κοινωνικής σημασίας.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 4 Σεπτεμβρίου 2021]

Scroll to Top