Eπειτα από μακροχρόνιες προσπάθειες και συστηματική συνεργασία του Δήμου Αλίμου με την «Εταιρεία Διανομής Αερίου», ξεκίνησε το έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού
Αερίου στην περιοχή του παλαιού Αλίμου (εκατέρωθεν της Λεωφόρου Αλίμου).
Όπως έχει ενημερώσει η εταιρεία του Φυσικού Αερίου, θα κατασκευαστεί δίκτυο 6 χιλιομέτρων, μέχρι το τέλος του έτους.
Οι εργασίες ξεκίνησαν από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020
από την οδό Μελπομένης και συνεχίζονται στις οδούς Ουρανίας, Θάλειας, περιμετρικά στον λόφο Θεσμοφορίων κ.λπ.. Το δίκτυο θα επεκτείνεται καθημερινά περίπου 150 μέτρα.
«Παρακαλούνται θερμά οι συμπολίτες μας να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στους χώρους των εργασιών, ώστε να μην δημιουργούνται εμπόδια στην εκτέλεση του έργου. Ο Δήμος μας θα είναι συνέχεια παρών στις εργασίες, ώστε να επιλύουμε προβλήματα, να διευκολύνουμε τους συμπολίτες μας και να συνδράμουμε στην άψογη αποκατάσταση του οδοστρώματος. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Εταιρεία Διανομής Αερίου και τη Διοίκησή της για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία. Περισσότερες επεκτάσεις του δικτύου έρχονται το 2021!!», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.
[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 21 Νοεμβρίου 2020]








