Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο – Δημήτρης Ευαγγέλου: «209.000 € από το 2015 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο με μηδενική ακροαματικότητα»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Δημοτικό χρήμα σε ένα «βαρέλι δίχως πάτο» χαρακτήρισε τα μέχρι σήμερα κονδύλια που έχει διαθέσει η δημοτική αρχή από το 2015 κατά την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» Δημήτρης Ευαγγέλου.

Έχοντας ανά χείρας, ένα μπλοκ που αποδεικνύει τα συγκεντρωθέντα στοιχεία για τις δαπάνες του δημοτικού ραδιοφώνου, ο Δημήτρης Ευαγγέλου αποκάλυψε πως ο Δήμος Ηλιούπολης από το 2015 έχει δώσει συνολικά 209.000 ευρώ για το διαδικτυακό δημοτικό ραδιόφωνο, ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με την ακροαματικότητά του. Σημειώνεται πως στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται και το πρόσφατο κονδύλι ύψους 28.000 ευρώ που έχει δεσμεύσει η σημερινή δημοτική αρχή για το δημοτικό ραδιόφωνο, στην πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού που εγκρίθηκε πριν 1,5 μήνα.

Κατά την αποκαλυπτική παρέμβαση του κ. Ευαγγέλου αναφέρεται ότι «στο Mixcloud, οι εκπομπές από τον Δεκέμβριο έως σήμερα έχουν μόνο 15 ακροάσεις» και αντιπρότεινε ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να είχαν γίνει κλιματιστικά σε σχολεία, ένα γήπεδο – μπαλόνι ή κάποιο απορριμματοφόρο.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Απριλίου 2024]

Scroll to Top