Και επίσημα Υποψήφια Δήμαρχος η Μαρία Σίνα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Επισημοποίησε την κάθοδό της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η Μαρία Σίνα ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης και παραχώρησε συνέντευξη τύπου την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στη Βουλιαγμένη στην οποία αποκάλυψε τις πρώτες σκέψεις και κινήσεις της.
Η συζήτηση ήταν φιλική και ανοιχτή αφού η Μαρία Σίνα δεν απέφυγε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που της τέθηκε. Η ίδια στην αρχή έκανε μια μικρή αναφορά για το πως πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα και να βγει μπροστά η ίδια. Τόνισε ότι «δεν τα βλέπουν όλοι ρόδινα και σωστά τα όσα συμβαίνουν στο δήμο», ενισχύοντας έτσι την κίνησή της.
Αποκάλυψε λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα της παράταξης και τη στελέχωσή του, τονίζοντας ότι όλα αυτά θα γίνουν σε ειδική εκδήλωση παρουσίασης οπότε και θα ανακοινωθεί και το όνομα του συνδυασμού, εκτός των ανωτέρω. Αρκέστηκε να πει βασικές λέξεις όπως: περιβάλλον, καθαριότητα, δρόμοι, πεζοδρόμια, σχολεία, παιδικές χαρές, ασφάλεια, κοινωνικές δομές.
Εστίασε πολλάκις στο νοικοκύρεμα του Δήμου και την καθημερινότητα. Ανέφερε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη και στελέχη της Ανεξάρτητης Κίνησης, της παράταξης στην οποία συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές. «Δε θα υποσχεθούμε κάτι που δε θα μπορεί να υλοποιηθεί», τόνισε.
Αναφορά έγινε και στην επικείμενη εκδίκαση της υπόθεσης που την αφορά. Η Μαρία Σίνα τόνισε ότι θα είναι υποψήφια ότι κι αν γίνει και ότι έχει τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία και θα παρουσιάσει πόρτα πόρτα σε κάθε πολίτη για να εξηγήσει σε όλους πόσο στημένη εις βάρος της είναι η ιστορία αυτή.
Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι μίλησε με τον Σπύρο Πανά, τον οποίο και ενημέρωσε για τις κινήσεις της και εκείνος της απάντησε ότι η ΑΚΙΒΒΒ δε θα συμμετέχει στις εκλογές, αλλά ούτε και ο ίδιος και της ευχήθηκε καλή δύναμη.
Σε ερώτηση για την επόμενη ημέρα, απάντησε ότι «θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για το καλό του τόπου».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Φεβρουαρίου 2019]

Scroll to Top