Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής στο Νότιο Τομέα ο Χάρης Πασβαντίδης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Στα πρώτα πενήντα ονόματα που ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης» που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Περιφέρεια Αττικής συγκαταλέγεται και ο Αργυρουπολίτης, π. Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Πασβαντίδης.
Ο ίδιος έστειλε ευχές για το νέο έτος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επί τη ευκαιρία έστειλε και το δικό του μήνυμα επισημοποιώντας την απόφασή του αυτή. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:
«ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, φίλες μου και φίλοι μου.
Δύοντας το 2018 έτοιμο να χαθεί στην αγκαλιά της θάλασσα, εύχομαι να παρασύρει μαζί του στο βυθό, κάθε δυσάρεστο γεγονός και ανάμνηση που μας πλήγωσαν και μας πίκραναν. Μακάρι το 2019 να είναι ο χρόνος που εκτός από την πολύτιμη υγεία θα μα χαρίσει την πραγμάτωση των ευχών μας, την υλοποίηση των προσδοκιών μας, την επίτευξη των στόχων μας.
ΥΓ. Προς τους ασεβείς: Στις επιθέσεις που δέχομαι λόγο της επιλογής μου στην Περιφέρεια Αττικής δεν απαντώ τώρα, σεβόμενος την ιερότητα των Αγίων Ημερών, καθώς και το θείο μήνυμα τους , που προτρέπει σε ανίχνευση και αξιολόγηση του εσωτερικού μας κόσμου, σε πνευματική γαλήνη , σε οικουμενική αγάπη. Δεν το κάνω ακόμη, σεβόμενος τις φίλες και τους φίλους μου, που έχουν μετατρέψει το φβ σε μια απέραντη αγκαλιά και καρδιά, ανταλλαγής θερμών και ανιδιοτελών ευχών, καθώς και συναισθημάτων αγάπης , που εκφράζονται με ευγένεια και καλοσύνη. Δεν επιθυμώ λοιπόν να χαλάσω όλο αυτό το χαρούμενο κλίμα,
Σήμερα θα αρκεστώ σε ένα μήνυμα προς τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των αθλιοτήτων σε βάρος μου. Μετά τα Φώτα, θα περάσω στην αντεπίθεση. Ο πόλεμος θα πάρει άγριες διαστάσεις που θα σας εκπλήξουν οδυνηρά με την βιαιότητα τους. Εγώ, έμαθα να πολεμώ από παιδί, γιατί ποτέ και τίποτα δεν μου χαρίστηκε Αντίθετα μου υπέκλεψαν με ανανδρία και πλεκτάνες, εκείνα που είχα κατακτήσει με σκληροτράχηλους αγώνες, Έμαθα λοιπόν να πολεμώ και μάλιστα χωρίς καμία «προστασία». Να δούμε εσείς…..».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 5 Ιανουαρίου 2019]

Scroll to Top