2018: Οι σημαντικότερες ειδήσεις για τον «Παλμό»

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

Μια δημοτική ανασκόπηση στη χρονιά που αφήνει το 2018 επιχειρεί στο σημερινό του φύλλο ο «ΠΑΛΜΟΣ». Τα γεγονότα όπως τα ανέδειξε το ρεπορτάζ και τα κατέγραψε κάθε φύλλο του «Παλμού» από την αρχή του χρόνου για να θυμηθούμε μαζί τις σημαντικότερες ειδήσεις. Άλλες ευχάριστες και άλλες όχι, άλλες γενικές και άλλες οικογενειακές, όμως κατά γενική ομολογία αριθμητικά πολλές! Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε βλέποντας ξανά το πόσο γεμάτη από ειδήσεις ήταν η χρονιά που αποχαιρετάμε…
Κοιτάζοντας μπροστά υποδεχόμαστε – πάντα με αισιοδοξία – τη νέα χρονιά, έχοντας πάντα στο μυαλό μας τα όσα μας δίδαξε το παρελθόν.


Την νέα χρονιά υποδέχτηκε η ομάδα του «Παλμού» στα γραφεία με την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας. Το κλίμα ακόμη εορταστικό και παρουσία του ιδρυτή της εφημερίδας μας Δημήτρη Φιλιππόπουλου. Το φλουρί έτυχε στην Διευθύντρια του «Π» Έφη Φιλιπποπούλου.

Στα τέλη Ιανουαρίου αναδεικνύεται ο τυχερός που κέρδισε το ποδήλατο από το διαγωνισμό που έκανε ο «ΠΑΛΜΟΣ» για τους συνδρομητές του. Ο κ. Σωτήρης Ελευθερίου βρέθηκε στο κατάστημα ποδηλάτων Gatsoulis στη Γλυφάδα και παρέλαβε το δώρο του.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου η οικογένεια του «Π» ζει ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές αφού η Διευθύντρια της εφημερίδας Έφη Φιλιπποπούλου ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της που είναι ο οινοποιός Γιώργος Καραβάνας. Οικογένεια, συγγενείς και καλοί φίλοι του ζευγαριού δίδουν το παρών στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Το μυστήριο έγινε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλου.

Στις 14 Μαρτίου μια ευχάριστη επίσκεψη είχαμε στα γραφεία του «Π». Παιδικά χαμογελαστά προσωπάκια έκαναν την εμφάνισή τους, στα πλαίσια της σχολικής εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποίησε το 1ο Νηπιαγωγείο Βάρης. Την αποστολή υποδέχτηκε ο εκδότης του «Π» Παύλος Φιλιππόπουλος.

Στις 19 Μαρτίου διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση το Ίδρυμα Πολιτισμού – Κοινωνικής Παρέμβασης Χρ. Βαρβαρέσου με αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και απονομή τιμητικών διακρίσεων. Ανάμεσα στους τιμηθέντες και ο ιδρυτής του «Π» Δημήτρης Φιλιππόπουλος που παρέλαβε τη διάκριση από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Γιάννη Μαργέλη.

Στις 2 Μαΐου ο «ΠΑΛΜΟΣ» γιόρτασε τα 27α γενέθλια του! Δέχτηκε τις ευχές σας και με την αγάπη σας και την στήριξή σας συνεχίζει τον δύσκολο τομέα της ενημέρωσης.

Στις 22 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται μια νέα στήλη στην εφημερίδα με τίτλο «Αλιεύοντας μνήμες» που στόχο έχει να θυμίσει το παρελθόν στους Δήμους των Νοτίων Προαστίων. Το αρχείο του από το 1992 είναι ανεξάντλητο και φέρνει στο προσκήνιο γεγονότα και εικόνες του παρελθόντος.

Στις 16 και 17 Νοεμβρίου ο «Π» βρέθηκε στο Ναύπλιο και συμμετείχε στο 2ο Συνέδριο για τον Περιφερειακό – Περιοδικό Τύπο με θέμα ««Οι προκλήσεις και το μέλλον του Περιφερειακού και Κλαδικού Τύπου».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 29 Δεκεμβρίου 2018]