Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Βράβευση της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης από την ΚΕΔΕ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

O Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης πρόσθεσε άλλο ένα βραβείο στο ενεργητικό του. Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) βράβευσε το Δήμο για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του, επιβεβαιώνοντας ότι ο δήμος αγαπάει και σέβεται το περιβάλλον και παράγει έργο προς όφελος των δημοτών του.
Η ανιδιοτελής προσφορά δεκάδων εθελοντών της Πόλης είναι το ανθρώπινο κεφάλαιο στην προστασία του περιβάλλοντος, της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας περιουσίας.
Αυτή η επιβράβευση είναι η ελάχιστη τιμή και αναγνώριση της εργώδους προσπάθειας τόσων ανθρώπων που προστατεύουν το βουνό μας.
Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ανέφερε: «Η οργάνωση του εθελοντισμού υπήρξε ίσως η πιο σημαντική μας παρέμβαση. Ήδη 500 δημότες μας έχουν εγγραφεί μέλη σε διαφορετικές ομάδες. Στην θητεία μας δημιουργήσαμε αργά και σταθερά ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο ομάδων εθελοντών όπως το Σώμα Δασοφυλάκων, το Σώμα Εθελοντών, τη Φιλοζωική Παρέμβαση και το ΕΚΚΕΑ στα οποία εκατοντάδες δημότες μας καταθέτουν την ψυχή τους στηρίζοντας όλες τις κοινωνικές δομές και ομάδες του Δήμου, το Βουνό, τις εκδηλώσεις μας, τα αδέσποτα, στην διάθεση τροφίμων και στους παραγωγούς κάθε Σάββατο και όπου το καθήκον τους καλεί όπως στην Μάνδρα και το Μάτι. Τους ευχαριστώ όλους όπου και αν συμμετέχουν, έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας».
Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε ειδική συνεδρίαση στο τακτικό συνέδριο, από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στα πλαίσια και της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, στο Ξενοδοχείο Caravel.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 15 Δεκεμβρίου 2018]

Scroll to Top