Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Πινακίδες ευαισθητοποίησης σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

«Μην καπνίζετε! Εδώ παίζουμε εμείς»

Το παράρτημα Ελληνικού Αργυρούπολης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης θα τοποθετήσει σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου πινακίδες ευαισθητοποίησης των δημοτών ενάντια στο κάπνισμα και τη ρίψη αποτσίγαρων στους χώρους διασκέδασης των παιδιών τους.
Οι πινακίδες αυτές είναι ευγενική χορηγία της Pharmex Α.Ε. – Όμιλος Νίκου Παπάζογλου.
Σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παρέλαβε από τον κ. Νίκο Παπάζογλου τις πινακίδες αυτές, παρουσία και του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.
Με το πέρας της παραλαβής το Δ.Σ. του παραρτήματος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον χορηγό και στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου που θα τοποθετήσει τις πινακίδες.
«Είμαι βέβαιος πως όλους σας εξοργίζει η εικόνα με τα πεταμένα αποτσίγαρα στις παιδικές χαρές και γενικότερα στους δημόσιους χώρους. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος μας σε συνεργασία με το παράρτημα Αργυρούπολης – Ελληνικού της ελληνικής αντικαρκινικής Εταιρείας και την ευγενική χορηγία από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γλυφάδας κ. Νίκο Παπάζογλου (ιδιοκτήτη της Pharmex) θα τοποθετήσει πινακίδες σε όλες τις παιδικές χαρές της πόλης μας με στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών ενάντια στο κάπνισμα και τη ρίψη αποτσίγαρων στους χώρους διασκέδασης των παιδιών μας!!! Μια σημαντική πρωτοβουλία της Αντικαρκινικής Εταιρείας που με πρωτοβουλία μας ίδρυσε και στην πόλη μας το παράρτημα της μετά από ενέργειες του Δημοτικού Σύμβουλου και γιατρού Κώστα Μηνόπουλου», δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 15 Δεκεμβρίου 2018]

Scroll to Top