Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γλυφάδα: Η Photo Spirit στην Επίδειξη Μόδας του Οίκου Τρανούλη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

H εταιρεία φωτογράφων Photo Spirit δεν ξεχωρίζει μόνο για το καλλιτεχνικό της αποτέλεσμα αλλά και την κοινωνική της ευαισθησία. Για μια ακόμη φορά, ο Γλυφαδιώτης Χρήστος Ιακωβάτος, η Κωνσταντίνα Μπούρμου και ο Παναγιώτης Ασημάκης, υποστήριξαν μια εκδήλωση μεγίστης σημασίας για το κοινωνικό σύνολο της πόλης μας.
Οι κάμερες τους και η βαθιά τους ματιά, κάλυψαν φωτογραφικά την Επίδειξη Μόδας του Οίκου Τρανούλη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον παγκόσμιο μήνα πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Η βραδιά συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαζί για τη ζωή και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στις 31.10.2018 στο κατάμεστο Glyfada Golf Gardens με στόχο την αγορά Ψηφιακού Υπερηχογράφου Μαστού και δωρεά αυτού στο Κοινωνικό Ιατρείο της Γλυφάδας.
Άπαντες θαύμασαν τα εξαίσια νυφικά του Οίκου, συγκινήθηκαν με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας και ρίγησαν με την ζεστή φωνή του διεθνούς φήμης τενόρου Ευάγγελου Γιαμούρη.
Η Photo Spirit, ως θεματοφύλακας αναμνήσεων, θα είναι πάντα παρούσα να αποθανατίζει τις στιγμές που σηματοδοτούν πανανθρώπινες αξίες διαχρονικά!

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 10 Νοεμβρίου 2018]

Scroll to Top