Εγγραφείτε στο Newsletter μας

15.133,70€ συγκέντρωσε η Τράπεζα χρόνου Δήμου Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

IMG_6765Ο Δήμος Γλυφάδας πραγματοποίησε μέσω της δημοτικής τράπεζας χρόνου τη δράση «Μπορώ κι εγώ να προσφέρω», συγκεντρώνοντας συνολικά 15.133,70€ μέσα από τα φιλοδωρήματα πελατών των καταστημάτων Public Γλυφάδας και Αγίου Δημητρίου, για τις υπηρεσίες αμπαλάζ που προσέφεραν δεκάδες εθελοντές. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής ήταν η ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Γλυφάδας, καθώς με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο, αλλά και ένας επαγγελματικός φούρνος 150 μερίδων για το κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου.

Στη δράση, η οποία έλαβε χώρα από τις 15 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 7 Ιανουαρίου 2016, συμμετείχαν εθελοντικά δεκάδες μέλη της τράπεζας χρόνου, καθώς και υπάλληλοι των κοινωνικών δομών.

IMG_7002Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες σε μια τόσο απαιτητική δράση, τους πολίτες που με την ευαισθησία τους βοήθησαν να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, τα καταστήματα Public και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας για τη σημαντική του συμβολή στην προσπάθεια αυτή.

«Όλοι μαζί, εργαζόμενοι, εθελοντές και ωφελούμενοι, καταφέραμε να δείξουμε έμπρακτα την αξία της ομαδικής προσπάθειας και της αλληλεγγύης», τόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Άννυ Καυκά.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Ιανουαρίου 2016]

Scroll to Top