Στον 27ο χρόνο του ο ΠΑΛΜΟΣ!

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη Περιφέρεια Αττικής Στήλες

Μεγαλώνουμε και σήμερα έχουμε γενέθλια!!! Ήταν 2 Μαΐου του 1992 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο του Παλμού.

Ο ΠΑΛΜΟΣ συμπλήρωσε 26 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ενημέρωση και σήμερα μπαίνει στον 27ο χρόνο κυκλοφορίας του! Πως πέρασε ο καιρός αυτός ούτε που το καταλάβαμε. Το βλέμμα μας εστιασμένο στο κάθε φύλλο του Παλμού! Στην εβδομαδιαία ενημέρωση και το ρεπορτάζ. Φύλλο – φύλλο πέρασαν οι εβδομάδες, οι μήνες και τα χρόνια. Ωραία χρόνια και δύσκολα χρόνια.

Ωραία γιατί η ενημέρωση είναι αγάπη, μεράκι, λειτούργημα. Δύσκολα γιατί οι ειδήσεις δεν ήταν πάντοτε ευχάριστες, γιατί οι συνθήκες δεν ήταν πάντοτε ευοίωνες.

Τα 26 αυτά χρόνια ζήσαμε πολλά, καταγράψαμε πολλά. Εισπράξαμε την αγάπη και την εκτίμησή σας. Μας βάλατε στην καρδιά σας και κάνατε τον ΠΑΛΜΟ την αγαπημένη σας συνήθεια.

Από το πρώτο φύλλο του Παλμού, ο ιδρυτής του Δημήτρης Φιλιππόπουλος είχε βάλει ένα στόχο… Κάθε φύλλο του Παλμού να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και πάντα με γνώμονα την αντικειμενική δημοσιογραφία μακριά από κιτρινισμό και πρακτικές που βλάπτουν το όνομα του Τύπου, πόσω δε μάλλον του τοπικού!

Σήμερα, συνεχίζουμε πάνω στην ίδια γραμμή, στον ίδιο στόχο, κρατώντας σταθερές τις αξίες και τις αρχές που έβαλε ο ιδρυτής μας.

Σήμερα, νιώθουμε την ανάγκη να σας πούμε πολλά ευχαριστώ για τη στήριξή σας, για την αγάπη που μας δείχνετε, για την προτίμηση στον τομέα της ενημέρωσής σας!

Όπως μας λέτε, έχουμε γίνει η εβδομαδιαία σας εξάρτηση και ειλικρινά σας ευχαριστούμε!

Με τη δική σας αγάπη και υποστήριξη θα συνεχίσουμε!

Μαζί συνεχίζουμε! Μαζί δυναμώνουμε τον ΠΑΛΜΟ σας!