Γιορτές χωρίς νερό και ρεύμα σε Βούλα και Βουλιαγμένη!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Του Γιώργου Λαουτάρη

Ολο και μεγαλώνουν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από τις υπηρεσίες ηλεκτροδότησης και ύδρευσης. Μεγάλες περιοχές του Δήμου δοκιμάστηκαν κατά την περίοδο των εορτών.
Την ημέρα των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου 2017, η ύδρευση διακόπηκε για πολλές ώρες στη Βουλιαγμένη. Μια βλάβη στους σωλήνες ύδρευσης της οδού Θαλείας άφησε χωρίς νερό μια εκτεταμένη περιοχή της πόλης, ωθώντας τους κατοίκους στην αγανάκτηση. Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ δούλευαν κυριολεκτικά ολονυχτίς για να επιδιορθώσουν τη ζημιά και η ύδρευση αποκαταστάθηκε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, για να διακοπεί εκ νέου για λίγες ώρες την επομένη. Η μεγάλη συχνότητα των βλαβών του δικτύου στη συγκεκριμένη οδό, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, προκαλεί ερωτήματα ως προς την κατάσταση των υποδομών.
Από μια κακή σύμπτωση και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε απρόοπτα για τον Δήμο. Πολλές γειτονιές της Βούλας, γύρω από το Ασκληπιείο Νοσοκομείο αλλά και πάνω από η λεωφόρο Βουλιαγμένης έμειναν χωρίς ρεύμα να περιμένουν την έλευση του νέου έτους. Τελικώς η ηλεκτροδότηση επανήλθε …έγκαιρα, στις 10 π.μ. διασώζοντας τα εν εξελίξει ρεβεγιόν. Στις οργισμένες ηλεκτρονικές επιστολές των κατοίκων, απάντησε ο υπεύθυνος της ΔΕΔΔΗΕ. Όπως ανέφερε, η διακοπή οφειλόταν “σε μεταλλικά μπαλόνια που άφησαν κάποιοι και κόλλησαν στους εναέριους αγωγούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί δυσλειτουργία στο δίκτυο”.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Ιανουαρίου 2018]

Scroll to Top