Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Holistic Massage Center: Ένα δώρο υγείας στον εαυτό σας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Πόσες φορές δεν έχουμε επιθυμήσει μια ξεκούραστη και αναζωογονητική στιγμή για τον εαυτό μας; Πόσες φορές δεν έχουμε πει ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας, μας αναγκάζουν να παραμελούμε τον εαυτό μας και την υγεία μας; Ένα μασάζ είναι ότι πρέπει για τη χαλάρωση, τη μείωση του στρες, το πιάσιμο του γραφείου…
Με πολύ μεράκι ο κ. Ηλίας Μπουτσιαβάρας, Φυσικοθεραπευτής, επιμελήθηκε το Holistic Massage Center και δημιούργησε έναν χώρο μασάζ στη Γλυφάδα. Από την πρώτη στιγμή που θα το επισκεφτεί κανείς, αντιλαμβάνεται την θετική ατμόσφαιρα και οι χαλαρωτικοί ήχοι που ακούγονται στους χώρους προδιαθέτουν θετικά τον επισκέπτη.
Οι επιλογές που δίδονται είναι πολλές και οικονομικές. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε και το αντίστοιχο είδος του μασάζ. Από το πιο χαλαρωτικό, μέχρι το πιο εξειδικευμένο π.χ. για κυτταρίτιδα, για ανανέωση επιδερμίδας προσώπου, ρεφλεξολογία, four handed holistic massage. Και για τους πιο βιαστικούς, ένα τονωτικό διάλλειμα στην καθημερινότητα με… express massage feet & back.
Στον ίδιο χώρο θα βρείτε και προϊόντα αισθητικής, τα οποία έχει επιμεληθεί η αισθητικός κοσμητολόγος κ. Παρασκευή Μαυρίδου.
Το Holistic Massage Center βρίσκεται στην Άνω Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην Γούναρη, αριθμό 229 και Ηφαίστου (πλησίον Εφορίας Γλυφάδας).

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Δεκεμβρίου 2017]

Scroll to Top