Νέο ΔΣ στο Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Του Γιώργου Λαουτάρη

H μεγάλη συμμετοχή χαρακτήρισε τις εκλογές στον Σύλλογο Υπαλλήλων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, που πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2017.
Από τους 464 εγγεγραμμένους, ψήφισαν 402, με έγκυρα 392 ψηφοδέλτια, 8 άκυρα και 2 λευκά. Στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν δύο συνδυασμοί:
Η “Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων” που έλαβε 257 ψήφους και εξέλεξε 5 υποψηφίους της στο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Και το “Ενωτικό Ψηφοδέλτιο” που κατήλθε σε συνεργασία με την “Αρχή Συναδελφικής Συνεργασίας” που έλαβε 135 ψήφους και εξέλεξε 2 υποψηφίους στο ΔΣ. Πρόεδρος του Συλλόγου επανεξελέγη ο Μανώλης Λουδάρος.
Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι: Αυρηλιώνης Αριστομένης (γραμματέας), Μπιρμπίλης Στυλιανός (αντιπρόεδρος), Μπαγλατζής Δημήτριος (ταμίας), Χρέμος Νικόλαος (αναπληρωτής Γραμματέας), Παναγόπουλος Ιωάννης και Κουκουμίδης Εμμανουήλ.
Τα δύο τελευταία μέλη που εξελέγησαν με το συνδυασμό της μειοψηφίας αρνήθηκαν να αναλάβουν τις θέσεις του αναπληρωτή ταμία και του μέλους, αποχωρώντας από τη διαδικασία, καθώς όπως κατήγγειλαν ο συνδυασμός της πλειοψηφίας δεν επιθυμούσε τη συγκρότηση ενός “ενωτικού προεδρείου”.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Δεκεμβρίου 2017]

Scroll to Top