Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αιμίλιος και Κατερίνα Βουγιουκλάκη… Ο λαμπερός γάμος και το γλέντι μέχρι το πρωί

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

• Κουμπάρος του ζευγαριού ο π. Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ολα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο κοσμικότερο γεγονός της χρονιάς! Ο γάμος που έγινε στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 είχε κάθε λόγο να τραβήξει το ενδιαφέρον από κοσμικής πλευράς σε τοπικό, πολιτικό αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο. Ο ανιψιός και βαφτιστήρι της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Κατερίνα.
Από νωρίς στο ραντεβού του, ο Αιμίλιος στεκόταν στα σκαλιά της εκκλησίας και περίμενε τη νύφη. Η αγωνία που εύλογα είχε φαινόταν και όσοι στέκονταν στο πλευρό του φρόντιζαν μέχρι και την τελευταία στιγμή την κάθε λεπτομέρεια. Το μπλε κοστούμι άψογο, χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Ο ίδιος χαμογελαστός και πανευτυχής.

Όταν έφθασε η νύφη, τα βλέμματα έφυγαν από το γαμπρό και στράφηκαν πάνω της. Η πόρτα της κάμπριο μπορντό vintage Porsche άνοιξε και βγήκε η λαμπερή νύφη φορώντας ένα στράπλες νυφικό με μακρύ πέπλο. Τα ξανθά μαλλιά της Κατερίνας ήταν χτενισμένα απλά και αρχοντικά. Είχε υιοθετήσει ένα look με χαλαρές μπούκλες και τα μαλλιά της λυτά.

Συνοδευόμενη από τους γονείς της παραδόθηκε στο γαμπρό και έτσι ξεκίνησαν τα βήματα της κοινής τους ζωής. Οι γονείς του Αιμίλιου, ο Αντώνης και η Γιάννα Βουγιουκλάκη επίσης λαμπεροί και περιχαρείς ζώντας από κοντά την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.
Κουμπάροι ο π. Υπουργός Ναυτιλίας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και μια φίλη της νύφης, η Κωνσταντίνα Κώνστα.
Με την ολοκλήρωση του μυστηρίου, ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας σε νυχτερινό παραλιακό μαγαζί της Γλυφάδας όπου δεξιώθηκε το ζευγάρι όλους τους καλεσμένους και δέχτηκε τις θερμές ευχές τους. Και στο γλέντι ακολουθήθηκε η ίδια απλότητα. Το ζευγάρι έφθασε στο κέντρο γύρω στις 23:00 υπό τους ήχους ενός χορευτικού τραγουδιού και την τούρτα την έκοψε αφού είχαν όλοι ολοκληρώσει το γεύμα τους. Με το κόψιμο της γαμήλιας τούρτας που επιμελήθηκε η Άντα Λιβιτσάνου, δόθηκε και η επίσημη έναρξη του γλεντιού. Χορός μέχρι το πρωί.

Θα μας επιτρέψετε να μην αναφέρουμε ονομαστικά τους προσκεκλημένους του ζευγαριού, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ξεχαστεί κάποιο όνομα. Ήταν όλοι τους σπουδαίοι και δυνατά ονόματα της πολιτικής και καλλιτεχνικής σκηνής. Άλλωστε ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης εκτός από γόνος της γνωστής οικογενείας είναι και δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και συντόμως και αντιδήμαρχος. Η δε Κατερίνα, δικηγόρος στο επάγγελμα και ανιψιά της Κατερίνας Παπακώστα.

Ο «ΠΑΛΜΟΣ» στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού, ήταν εκεί! Συγχαρητήρια Αιμίλιε και Κατερίνα! Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι! Και καλούς… απογόνους!

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 1 Ιουλίου 2017]

Scroll to Top