Μπήκαν οι ψάθινες ομπρέλες στις παραλίες της Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Οι ημέρες του Ιουνίου που προηγήθηκαν, μόνο καλοκαιρινές δε θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καθώς τα Σαββατοκύριακα ήταν φορτωμένα με.. βροχές. Παρόλα αυτά αρκετοί λουόμενοι που προτίμησαν τις κοντινές παραλίες για μια δροσερή ανάσα από την καθημερινότητα απορούσαν που είναι οι ομπρέλες που τις προηγούμενες χρονιές κοσμούσαν τις παραλίες του Δήμου Γλυφάδας. Η δημοτική αρχή τους είχε συνηθίσει από νωρίς να έχουν τις ντουζιέρες, τα αποδυτήρια, τα καλαθάκια για τα απορρίμματα και φυσικά τις ψάθινες ομπρέλες για την προστασία από τον ήλιο.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, με εντατικούς ρυθμούς τοποθετήθηκαν από τη δημοτική αρχή οι ψάθινες ομπρέλες και οι παραλίες της Γλυφάδας απέκτησαν την αναβαθμισμένη εικόνα που είχαν και τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ανέφερε ότι: «Με μπόλικο μεράκι και πολλή αγάπη για την παραλία μας, είμαστε φέτος έτοιμοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά και υποδεχόμαστε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το καλοκαίρι στη Γλυφάδα μας!
Μπορεί οι συνεχείς βροχοπτώσεις του Μάϊου να μας πήγαν λίγο πίσω (λόγω της λάσπης που δημιουργήθηκε δυσκόλεψε η διάστρωση της αμμουδιάς), αλλά προσέξαμε επιμελώς κάθε γωνιά, φροντίσαμε το πράσινο και πλέον η παραλία μας, που πρόσφατα βραβεύθηκε για πρώτη φορά με γαλάζια σημαία, τα έχει όλα: Περισσότερα από 250 νέα δέντρα, καινούργια καθιστικά και παγκάκια, φρέσκια άμμο, ομπρέλες, αποδυτήρια, ντουζιέρες και πολλές ακόμα ανέσεις για τους λουόμενους.
Καλά μπάνια σε όλους και να βοηθήσουμε άπαντες να διατηρήσουμε καθαρή και ευπρεπή την παραλία μας, που είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους – μία από τις καλύτερες και πλέον φιλόξενες σε όλη την Αττική!»

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 24 Ιουνίου 2017]

Scroll to Top