Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές του 3ου Λυκείου Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Μαθητές και συνοδοί του 3ου Λυκείου Γλυφάδας επέβαιναν σε διώροφο λεωφορείο που έπιασε φωτιά, λίγο μετά τις 18:30, ενώ κινείτο στην περιμετρική της Πάτρας με κατεύθυνση την Αθήνα. Οι συνθήκες του συμβάντος παραμένουν άγνωστες – όμως σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά και οι συνοδοί κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το λεωφορείο, όταν ακόμη είχε τα πρώτα σημάδια καπνού. Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών. Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το Ι.Χ. του ο Διοικητής του 1ου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση των επιβαινόντων. Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε όλο το όχημα.

Για το συμβάν και κυρίως για την υγεία των επιβαινόντων έσπευσε να ενημερώσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Νίκος Καράμπελας. «Σαν Πρόεδρος του τρίτου λυκείου Γλυφάδας, ενημερώνω τους γονείς ότι όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους μαζί με τους συνοδούς καθηγητές… Λίγο έξω από την Πάτρα κι ενώ το πούλμαν βρισκόταν εν κινήσει γέμισε καπνούς και με την απαιτούμενη ψυχραιμία οδηγού, συνοδών, εκκενώθηκε λίγο πριν αρπάξει φωτιά και καεί ολοσχερώς. Ήδη θα παραλειφθούν από άλλο λεωφορείο του αρμόδιου πρακτορείου κι ως φαίνεται θα επιστρέψουν στην Αθήνα…. Είναι όλοι καλά αυτό κρατάμε.!!!! Τα υπόλοιπα όταν επέλθει ηρεμία με τη σωστή χρονική σειρά..!!! Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση…!!!!»

Με νεότερη ενημέρωση ανακοίνωσε ότι στο σημείο κατέφθασαν δύο πούλμαν με σκοπό να παραλάβουν τους μαθητές και να τους επιστρέψουν στο ξενοδοχείο.

Scroll to Top