Εγγραφείτε στο Newsletter μας

H Affidea επεκτείνει το Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων της στη Γλυφάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

O Όμιλος Affidea Ευρωιατρική συνεχίζει να επενδύει σταθερά και δυναμικά στην ανάπτυξη, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και παρά τα δεδομένα προβλήματα στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας τα τελευταία 7 χρόνια στη χώρα.
Με τρία νέα Διαγνωστικά Κέντρα συνεχίζεται η επέκταση του Δικτύου της Affidea στην Αττική, ώστε η πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη.
Πιο συγκεκριμένα, το νέο Κέντρο της Affidea στη Γλυφάδα (Ζησιμοπούλου 1 & Λ. Ποσειδώνος) εγκαινιάστηκε στο τέλος Ιανουαρίου, και περιλαμβάνει πλήρες Βιοπαθολογικό Εργαστήριο και Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό.
Επιπλέον, το Κέντρο της Affidea στη Δάφνη μετεγκαταστάθηκε σε νέο υπερσύγχρονο χώρο με περισσότερα τμήματα και μηχανήματα, προκειμένου να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες υγείας σε όλους τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις για μικρά παιδιά και ενήλικες.
Οι εργασίες για το νέο πολυδύναμο Κέντρο της Affidea στη Δάφνη (Λ. Βουλιαγμένης 226) ολοκληρώθηκαν στα τέλη Μαρτίου, και περιλαμβάνουν όλο το εύρος των Απεικονιστικών και των εξετάσεων Βιοπαθολογίας, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία στα αποτελέσματα και την άρτια εξυπηρέτηση.

Η Affidea Ευρωιατρική επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 190), με το 7ο ιδιόκτητο Κέντρο στην Αττική και το 17ο συνολικά στην Ελλάδα. Το νέο Κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει εντός του Απριλίου και το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται θα μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους κατοίκους των γύρω περιοχών, παρέχοντας όλο το φάσμα τόσο των απεικονιστικών όσο και βιοπαθολογικών εξετάσεων, από καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και με χρήση ιατρικού εξοπλισμού με τεχνολογία αιχμής.
” Με γνώμονα τη δέσμευσή μας για άριστη εξυπηρέτηση και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε μηχανήματα από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και σε επιστημονικό προσωπικό, ώστε να παραμείνουμε ο πιο αξιόπιστος οργανισμός στον τομέα των ιατρικών διαγνώσεων στην Ελλάδα και να συμβάλλουμε ενεργά στο έργο της ιατρικής κοινότητας ”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος.
Η στρατηγική του Ομίλου για τα επόμενα χρόνια περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την εύκολη προσβασιμότητα στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση και στην περαιτέρω εδραίωση του ονόματος της Affidea στην Ελλάδα.
O Όμιλος Υγείας AFFIDEA ανήκει στη Waypoint Capital, έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε Life Sciences, με τομείς δραστηριότητας την Ακτινοθεραπεία, τις Απεικονιστικές Εξετάσεις και Εξετάσεις Βιοπαθολογίας. Αποτελεί τον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό πάροχο με τεχνογνωσία και συμμετοχή σε Συμβάσεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα.
H Αffidea Ελλάδας, είναι η ελληνική θυγατρική εταιρεία της AFFIDEA προσμετρώντας ήδη 12 χρόνια παρουσίας. Σήμερα, λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων, εγκατεστημένων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, στελεχωμένα από καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και συνδεδεμένα μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.
Πληροφορίες:
www.affidea.gr
info.gr@affidea.com

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 1 Απριλίου 2017]

Scroll to Top