Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Η ευχάριστη έκπληξη των δημαιρεσιών Παρών ο ιδρυτής του «Π» Δημήτρης Φιλιππόπουλος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Η 5η Μαρτίου, ημέρα Κυριακή, ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τον ιδρυτή της εφημερίδας μας κ. Δημήτρη Φιλιππόπουλο διότι μετά από τρία χρόνια απουσίας (λόγοι υγείας) επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Γλυφάδας και παρευρέθη στις δημαιρεσίες που έλαβαν χώρα εκεί. Άμα τη αφίξει του ιδρυτού μας στο Δημαρχείο, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, υπάλληλοι του Δήμου, και λοιποί Γλυφαδιώτες έσπευσαν να τον καλωσορίσουν και να του ευχηθούν «Καλή Υγεία». Η έκπληξη ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους και η συγκίνηση για όλους ήταν μεγάλη. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανακοίνωσε την παρουσία του ιδρυτού μας και ακολούθησε ένα θερμό χειροκρότημα από όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων. Θα σταθούμε ιδιαιτέρως τόσο στα λόγια του Δημάρχου όσο και στις ευχές του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης για Καλή Υγεία.
«Καλωσορίζουμε και τον Δημήτρη το Φιλιππόπουλο, ο οποίος είναι εδώ μαζί μας. Τον αγαπάμε πάρα πολύ. Είναι γερός, είναι δυνατός, ήρθε να δει τι γίνεται εδώ, πως πάνε τα πράγματα. Παρακολουθεί ανελλιπώς την πορεία αυτής της πόλης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν την ιστορία αυτής της πόλης όσο λίγοι. Κι όπως βλέπετε συνεχίζει να είναι μάχιμος και να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις και την πορεία των θεμάτων με τη δική του ματιά, με τη δική του διαυγή προσέγγιση, πάντα με τις καίριες παρατηρήσεις του. Κάθε φορά που εγώ μιλάω μαζί του χαίρομαι που οι παρατηρήσεις του είναι πάντα με το ίδιο ύφος, την ίδια προσέγγιση, άλλοτε καυστική και άλλοτε όχι. Όπως μας έχει συνηθίσει. Τον καλωσορίζουμε. Τον ευχαριστούμε που είναι εδώ. Και θέλουμε να τον βλέπουμε σε κάθε συνεδρίαση αν εκείνος μπορεί και έχει τη διάθεση» είπε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.
Μετά το πέρας της συνεδρίασης και των δημαιρεσιών πολλοί ήσαν αυτοί που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, και άλλοι που θυμήθηκαν σκηνές από παλιότερες στιγμές.

Ευχαριστήρια Δήλωση

Θα ήθελα και δημοσίως να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου για τα τόσο κολακευτικά λόγια που είπε κατά την επίσκεψή μου στο Δημαρχείο της πόλης την Κυριακή 5 Μαρτίου. Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για το θερμό χειροκρότημα τους προς το πρόσωπό μου.
Με τιμή,
Δημήτρης Φιλιππόπουλος

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Μαρτίου 2017]

Scroll to Top