Ολική επαναφορά της Ανεξάρτητης Κίνησης;

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Του Γιώργου Λαουτάρη

Βασιλόπιτα επανένωσης έκοψε ο Σπύρος Πανάς τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Καβουρίου. Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης το 2014 καθώς και ο τοπικός Τύπος. Δεν ήταν μια ανοιχτή εκδήλωση για δημότες, γεγονός που ξένισε αρκετούς.
Ωστόσο, ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος, Σπύρος Πανάς, φαίνεται να έλαβε σοβαρά υπόψη τα διαρκή παράπονα των στελεχών του και επίσης φαίνεται ότι …έλαβε ήδη τις αποφάσεις του για το δημοτικό του μέλλον. Εξ ου και ανήγγειλε νέα συνάντηση της παράταξης για τις 6 Μαρτίου στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου όλοι θα συζητήσουν για την αντιπολιτευτική τακτική και τα άμεσα σχέδια παρεμβάσεων. Ο χρόνος που πέρασε από την τελευταία συνεύρεση, που δεν ήταν άλλη από την ετήσια πίτα της παράταξης τον Φεβρουάριο του 2016, άφησε βέβαια τα σημάδια του στη συνοχή της παράταξης. Κάποιες μικρές και άλλες μεγάλες απουσίες ήταν εύγλωττες. Ειδικά η απουσία του Δημήτρη Κιούκη, που επικαλέστηκε πάντως ένα επαγγελματικό ταξίδι εκτός Αττικής. Αλλά ακόμη και μεταξύ των παρευρεθέντων στην κοπή πίτας, το κλίμα δεν ήταν ακόμη ζεστό.
“Με ήπια, σταθερά βήματα θα κινηθούμε μέχρι τις επόμενες εκλογές”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πανάς σε μια σύντομη τοποθέτηση και δεσμεύτηκε ενώπιον των στελεχών του ότι “στο εξής θα είμαστε πιο συχνά σε επαφή”. “Πρέπει να λειτουργούμε ως ομάδα, μεθοδικά και χωρίς βιαστικές κινήσεις”, πρόσθεσε.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 18 Φεβρουαρίου 2017]

Scroll to Top