Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ροταριανός Όμιλος Γλυφάδας: Ποδαρικό με Ομιλητή τον Κωστή Χατζηδάκη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Η πρώτη πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Γλυφάδας για το 2017 έγινε στις 2 Φεβρουαρίου. Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα και με την παρουσία του Διοικητή ρ.Απόστολου Μαμάτα τα μέλη του Ρ.Ο.Γ. έκοψαν τη βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Γλυφάδας Γιώργος Παράβαλος ενίσχυσε το ευδιάθετο κλίμα κάνοντας χιούμορ για το ποιος μπορεί να είναι ο τυχερός της βραδιάς. Εκείνος δηλαδή που από την κλήρωση θα κέρδιζε και το δώρο από το φλουρί της βασιλόπιτας. Το «δύσκολο» έργο της κλήρωσης ζητήθηκε να πράξει η κ. Ζωή Ράπτη.
Το τυπικό μέρος της βραδιάς είχε ολοκληρωθεί και σειρά είχε ο προσκεκλημένος ομιλητής. Ποδαρικό στο Ροταριανό Όμιλο της Γλυφάδας έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής και τ. Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης. Στην εκτενή ομιλία του έκανε λόγο για τον κρατισμό και τον λαϊκισμό στην κοινωνία μας, ενώ αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του απάντησε στις ερωτήσεις που έθεσαν τα μέλη και οι φίλοι του Ρ.Ο.Γ.
Ο ομιλητής, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, με την περιγραφική του τοποθέτηση και τη χρήση πολλών παραδειγμάτων κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να παρατείνει τη διάρκεια της βραδιάς, κάνοντας τον Πρόεδρο του Ομίλου να σημάνει τη λήξη με μια μικρή καθυστέρηση – απ’ ότι συνήθως.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Φεβρουαρίου 2017]

Scroll to Top