Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στην κορυφή της Αν. Αττικής το 2ο Λύκειο Βούλας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Σήκωσαν κύπελλο την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 τα αγόρια της ομάδας μπάσκετ του 2ου Λυκείου Βούλας. Στον τελικό του Ομίλου της Ανατολικής Αττικής επικράτησαν με σκορ 46-45 σε έναν αγώνα θρίλερ απέναντι στη ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα. Ο τελικός έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο της Βούλας “Γ. Γεννηματάς” με γεμάτες εξέδρες από μαθητές της Βούλας που δημιούργησαν ένα πολύ υποστηρικτικό κλίμα για τους συμμαθητές τους. Η ομάδα του Κωστέα Γείτονα δεν είχε στην πραγματικότητα φιλάθλους, προφανώς για να αποφευχθούν εντάσεις.
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος καθ’ όλη τη διάρκειά του με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ένα τρίποντο για τη Βούλα χάρισε το κύπελλο στο 2ο Λύκειο.
Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Νίκος Βάσης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Μίμα Νικηφοράκη και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), Γιάννης Αγαλιώτης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Φεβρουαρίου 2017]

Scroll to Top