Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γλυφάδα: «Κλείνουν» τις επικίνδυνες τρύπες στον Υμηττό

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Kαθημερινά αρκετοί πολίτες κάνουν τον περίπατό τους, πρωινό ή απογευματινό, στον Υμηττό, εκμεταλλευόμενοι την φυσική του ομορφιά. Το βουνό όμως δεν είναι πάντοτε βατό και δεν είναι παντού διαμορφωμένο το μονοπάτι του για περπάτημα. Χρειάζεται προσοχή σε κάθε βήμα.
Οι υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας εντόπισαν το προηγούμενο διάστημα μια μεγάλη τρύπα με βάθος σχεδόν 30 μέτρων που θα μπορούσε να καταστεί πολύ επικίνδυνη για τον καθένα. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Μάριο Κασσέρη ενημέρωσαν για τις ενέργειες που έκανε άμεσα ο Δήμος διασφαλίζοντας τους περιπατητές.
«Το πολύ κρύο και τα χιόνια πέρασαν, καιρός και πάλι για βόλτες στον αγαπημένο μας Υμηττό! Για την ασφάλεια των φίλων της φύσης και του βουνού, φροντίζουμε να “χτενίζουμε” την περιοχή εξονυχιστικά – και τις προάλλες εντοπίσαμε μια πολύ επικίνδυνη τρύπα, βάθους σχεδόν 30 μέτρων. Διαβεβαιώνουμε τους περιπατητές ότι τα συνεργεία μας έσπευσαν και ασφάλισαν το σημείο. Μην ξεχνάτε ότι για κάθε σχετικό πρόβλημα και κάθε βλάβη, μπορείτε 24 ώρες το 24ωρο να ειδοποιείτε το Δήμο μας μέσω της εφαρμογής Fix my City – και για κινητά και για υπολογιστές. Καλούς περιπάτους!» δήλωσε ο Δήμαρχος.

 

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 28 Ιανουαρίου 2017]

Scroll to Top