Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Π.Α.Ρ.Ο.Ν. Βραβείο για την προσφορά της έλαβε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Βραβείο για την προσφορά της έλαβε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, στις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Π.Α.Ρ.Ο.Ν. την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο του Δημαρχείου του Παλαιού Φαλήρου.

Το βραβείο για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος, Συντήρησης Πόλης & Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός και την βράβευση πραγματοποίησε ο Έλληνας ολυμπιονίκης και πρώην αθλητής της άρσης βαρών κ. Βαλέριος Λεωνίδης.

Ο κ. Βασίλης Κρητικός δήλωσε: «Στον Δήμο μας, εκεί ψηλά στον Υμηττό, συντελείται ένα μικρό θαύμα. Με την βούληση του Δημάρχου μας Γιάννη Κωνσταντάτου γεννήθηκε το 2015 η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, η οποία έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει το βουνό μας αλώβητο.

Κάναμε πράξη το «εμείς», και δημιουργήσαμε μια ισχυρή συμμαχία, για την προστασία του βουνού μας και αυτό το οφείλουμε στους Εθελοντές μας».

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) είναι ένας σύλλογος που στόχο έχει την πολυεπίπεδη στήριξη των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και σωματείων της χώρας.

Όραμά του είναι η στήριξη μέσω της αυτοχρηματοδότησης ώστε τα σωματεία να μπορούν να αναπτύσσονται, να αποκτούν αυτονομία και να οδηγούν τις ομάδες και τους αθλητές τους σε νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 24 Φεβρουαρίου 2024]

Scroll to Top