Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Εορτάστηκαν και φέτος με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια και στις τρεις δημοτικές ενότητες της πόλης. Χιλιάδες δημότες, κατέκλυσαν την παραλία της Βάρκιζας, το λιμάνι του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας και την προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης, ενώ οι πιο θαρραλέοι έπεσαν στην θάλασσα για να πιάσουν τον Σταυρό. «Η γιορτή των Θεοφανείων ας φωτίσει την καρδιά, το νου, και την ψυχή μας! Χρόνια Πολλά!», δήλωσε λόγω της ημέρας ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Με λαμπρότητα και κατάνυξη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 εορτάστηκαν στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του NAOB τα Θεοφάνεια με την τελετή Αγιασμού των Υδάτων. 

Παρουσία του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, μελών, αθλητών, φίλων του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας αλλά και πλήθος επισκεπτών ο όρμος της Βούλας υποδέχτηκε τους κολυμβητές αλλά και το στόλο των σκαφών Optimist με τους μικρότερους αθλητές που τους συνόδευσαν οι προπονητές τους.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ν.Α.Ο.Βούλας, οι ευχές από τα μέλη του Δ.Σ. και το πατροπαράδοτο κέρασμα των επισκεπτών.

Στην κοπή της πίτας των μελών και φίλων του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας τυχερή αναδείχθηκε η κα Ζωή Κοσμά η οποία κέρδισε φλουρί και ένα διακοσμητικό γούρι.

 Το αντίστοιχο φλουρί της πίτας για το Αθλητικό Τμήμα μαζί με μια δωροεπιταγή – ευγενική χορηγία της εταιρείας Ναυτίλος Yacht Equipment κέρδισε η μικρή αθλήτριά μας Αϊγκή Μαριάννα.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 13 Ιανουαρίου 2024]

Scroll to Top