Τετ α τετ Μανώλη Χριστοδουλάκη με πολίτες στην πλατεία Βούλας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Επίσκεψη στην Πλατεία Βούλας πραγματοποίησε στις 9 Νοεμβρίου ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, φίλους και κατοίκους και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Ειδικότερα δε, και για τα θέματα Περιβάλλοντος , δεδομένου ότι έχει ορισθεί ως αρμόδιος Τομεάρχης στη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Τέθηκαν και κουβεντιάστηκαν:

  • Το ζήτημα της «υπερδόμησης» που έχει βάρβαρα και έντονα αλλοιώσει τον θεσμοθετημένο και αναγνωρισμένο με πολλαπλές αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, χαρακτήρα της «Κηπούπολης»
  • Το ζήτημα της προστασίας των χαρακτηρισμένων περιοχών «NATURA»
  • To ζήτημα της αλλαγής των χρήσεων Γης, μέσα από τις μελέτες για τροποποίηση νέου Πολεοδομικού
  • Τα γενικότερα ζητήματα ασφάλειας, υπολειτουργίας των δομών υγείας και της πρόσβασης των κατοίκων της πόλης μας στις παραλίες.

Στις τοποθετήσεις του ο Βουλευτής ενημέρωσε τους παριστάμενους με την σειρά του για τις πολιτικές πρωτοβουλίες κα ενέργειες που έχει δρομολογήσει για την ανάδειξη και επίλυση των όσων συζητήθηκαν.

«Ως Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, του Δήμου Βάρης -Βούλας-Βουλιαγμένης, τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του, στεκόμαστε στο πλευρό του, αναμένουμε και ελπίζουμε στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων που ταλανίζουν την περιοχή μας», όπως τονίστηκε.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 18 Νοεμβρίου 2023]

Scroll to Top