Καρακίτσος Γιάννης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Γιάννης Καρακίτσος ζει στη Βούλα από το 1988, με καταγωγή από την Αρκαδία.

Σπούδασε μηχανολογία στα ΤΕΙ και Πληροφορική στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Είναι Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της KARAKITSOS SECURITYΑ.Ε. από το 1988, με συνολική εμπειρία 43 ετών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και αυτοματισμού.

Έχει διατελέσει μέτοχος σε εταιρείες, Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης την περίοδο 2000-2002 και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου, και μέλος του Επαγγελματικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά από το 1977 με τη συμμετοχή του στην Εθνική Σπουδαστική Ένωση Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Ε).

Σε τοπικό επίπεδο έχει υπάρξει μέλος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Πανόραμα Βούλας» και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

Την περίοδο που ήταν μέλος στον εξωραϊστικό σύλλογο Πανοράματος Βούλας βοήθησε ενεργά στην ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να ζεις», με διάθεση προσφοράς και γιατί πιστεύω στο πολύ σημαντικό έργο που έχει γίνει.

Προσωπικά πιστεύω ότι μπορώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι και να γίνει η Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη μία ακόμη καλύτερη πόλη για κατοίκους και επισκέπτες. Να φανώ χρήσιμος με την επαγγελματική μου διαδρομή και εμπειρία.

Θα προσπαθήσω στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο οποίος άλλαξε την πόλη μας προς το καλύτερο τα προηγούμενα χρόνια, για μία «έξυπνη» πόλη, ασφαλή και ανθρώπινη.

Με περισσότερη ασφάλεια στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και μείωση της ηχορύπανσης στην παραλιακή. Μια πόλη για να ΖΕΙΣ!»

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Σεπτεμβρίου 2023]

Scroll to Top