Παπαδάτος Χρήστος: Να υπερασπιστώ το κοινό συμφέρον και να έχω το βλέμμα μου στο μέλλον, που εσείς – εμείς – όλοι μας θέλουμε, για τον δικό μας Άλιμο, για τον Άλιμο που αγαπάμε!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Eίμαι ο Παπαδάτος Χρήστος του Διονυσίου και της Μαρίας, γεννημένος το 1977 με καταγωγή από την Ζάκυνθο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα με τις αδερφές μου, Δανάη και Ελένη στο Καλαμάκι της δεκαετίας του ‘80 – ’90.
Ανακαλώ εικόνες και αναμνήσεις από τον φιλόξενο τόπο μας όταν είχε αλάνες, καλαμιές, ρέμα και γειτονιές, που έσφυζαν από παιδικές φωνές και ήχους από αυτοσχέδια παιχνίδια. Οι “κανόνες” πιο χαλαροί, οι φόβοι σχεδόν ανύπαρκτοι.
Εδώ επιλέξαμε με την σύζυγο μου Νεκταρία Αντύπα, να μεγαλώσουμε τις δύο μας κόρες Μαριλίνα και Διονυσία, στη γειτονιά που μεγάλωσα, αγάπησα και με τιμή αποκαλώ σπίτι μου. Δικαιωνόμαστε καθημερινά για την επιλογή μας αυτή, βλέποντας τα παιδιά μας να διαμορφώνουν την ‘’δική’’ τους γειτονιά και να φτιάχνουν τις δικές τους αναμνήσεις, σε καλύτερα σχολεία, σε ασφαλέστερες πλατείες, σε αναβαθμισμένους αθλητικούς χώρους, σε καθαρότερες παραλίες, απολαμβάνοντας τις επιλογές και όλα τα προνόμια αυτών που κατοικούν στον Άλιμο.
Προνόμια, που οφείλονται σε ανθρώπους, οι οποίοι έπραξαν και πράττουν με όραμα, ανιδιοτέλεια, ισχυρή θέληση, καθημερινό αγώνα για το κοινό καλό και αγαπούν τον Άλιμο, όπως είναι ο Δήμαρχος μας Ανδρέας Κονδύλης.
Προσφέρω την στήριξη μου, ώστε μαζί να διαμορφώσουμε, μια εξελιγμένη κοινωνία η οποία θα διατηρεί τα χαρακτηριστικά μιας μικρής γειτονιάς, που θα μεγαλώνει με ασφάλεια τα παιδιά μας. Μια πόλη καθαρή, με σεβασμό στην φύση και στα ζώα, που θα σέβεται την συνύπαρξη και θα στηρίζει αυτούς οι οποίοι το έχουν ανάγκη, που θα επιτρέπει να αναδειχθούν τα ταλέντα των ανθρώπων και θα προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες.
Μια πόλη καθαρού λόγου και συμμετοχής όλων, με όραμα και πίστη στον στόχο να γίνει ο Άλιμος πρότυπο για τις επόμενες γενιές.
Στην καθημερινότητα μου λόγω της φύσης της εργασίας μου, παρέχω στήριξη σε ανθρώπους, που την έχουν ανάγκη και πάσχουν από σοβαρά θέματα υγείας.
Είμαι άνθρωπος με πίστη, στον θεσμό της οικογένειας, στην ελευθερία της έκφρασης, στην εφαρμογή της αξιοκρατίας, με φιλοδοξίες και όνειρα, με πάθη και πόθους, με καρδιά και πνεύμα, με αδυναμίες και δυνάμεις.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στην υποψηφιότητά μου για το Δημοτικό Σύμβουλο, ώστε να μπορώ να συμβάλλω δυναμικά στο υπάρχον έργο του ικανότατου και αποτελεσματικού μας Δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη.

Παπαδάτος Χρήστος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου

«Αγαπώ τον Άλιμο»

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Οκτωβρίου 2023]

Scroll to Top