Νίκος Λεβετσοβίτης: Να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη για τη Γλυφάδα μας»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Σε αυτές τις εκλογές είμαι εκ νέου υποψήφιος και ζητώ από τους συμπολίτες μου να με εμπιστευτούν για ακόμη μία φορά. Όχι γιατί έχω να αποδείξω κάτι, άλλωστε οι περισσότεροι με γνωρίζουν χρόνια, ξέρουν ποιος είμαι, τη διαδρομή μου. Θέλω όμως να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη μου. Είναι μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα τα επόμενα χρόνια και η Γλυφάδα να είναι μία πόλη όπως την ονειρευόμαστε.
Από τις θέσεις που μου έχει εμπιστευτεί ο Γιώργος Παπανικολάου, πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για το καλό του Δήμου Γλυφάδας. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον. Έμαθα από μικρή ηλικία ότι με σκληρή δουλειά, σωστό προγραμματισμό και νοικοκυροσύνη, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Με αυτές τις αρχές πορεύομαι στη δουλειά μου και τις ίδιες αρχές εφαρμόζω και στα κοινά.
Για το έργο που έγινε από τη δημοτική αρχή του Γιώργου Παπανικολάου δε χρειάζεται να πει κανείς πολλά. Το βλέπουν όλες και όλοι. Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης. Ένα έργο που άλλαξε την εικόνα της Γλυφάδας από άκρη σε άκρη.
Είμαι πεπεισμένος ότι τα καλύτερα είναι μπροστά, αρκεί να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη για τη Γλυφάδα μας. Όρεξη και σχέδιο υπάρχει. Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για μία Γλυφάδα ανθρώπινη, φιλόξενη και ξεχωριστή.Για μία Γλυφάδα όπως την ονειρευόμαστε και μας αξίζει.

Νίκος Λεβετσοβίτης
Ασφαλιστικά Γραφεία
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Οκτωβρίου 2023]

Scroll to Top