Για την Γλυφάδα μας ο Χρήστος Ιακωβάτος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Η Γλυφάδα μας τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει προς το καλύτερο! Σήμερα, μετά από 9 χρόνια έχοντας Δήμαρχο τον Γιώργο Παπανικολάου, απολαμβάνουμε την πόλη μας αναβαθμισμένη! Διαθέτει πολλές παιδικές χαρές, υποδομές σε παιδικούς σταθμούς, σε αθλητικές εγκαταστάσεις, πεζοδρόμια και ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Έχει παραλίες βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία και με παροχές όπως σε οργανωμένες πλαζ, κι αυτές.. ελεύθερες για όλους. Η Γλυφάδα μας έχει γίνει η πόλη του πολιτισμού με το πλήθος εκδηλώσεων που προσφέρει δωρεάν στους πολίτες της. Και πόσα ακόμα θα μπορούσα να αναφέρω..
Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέμε δημόσια, όμως για εκείνους που δε με γνωρίζουν οφείλω να συστηθώ. Ονομάζομαι Χρήστος Ιακωβάτος, είμαι γεννημένος το 1984 και είμαι Επιχειρηματίας. Έχω καταφέρει να δημιουργήσω δύο επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μεσιτείας ακινήτων και στη φωτογραφία. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επισιτισμού. Κατέχω τον τίτλο «Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας» της σχολής Le Monde. Είμαι Γλυφαδιώτης με καταγωγή από την Κεφαλονιά. Γνωρίζω την Αγγλική γλώσσα.

Αγαπητοί φίλοι,
Στις 8 Οκτωβρίου θα κληθούμε να ψηφίσουμε για τη Γλυφάδα του 2024 – 2028. Η προσπάθεια για να συνεχίσει η πόλη μας να εξελίσσεται με βρίσκει στην πρώτη γραμμή. Παραμένω στο πλευρό του άξιου Δημάρχου μας και έχω την τιμή να είμαι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Σας ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να συνδράμω με τις δυνάμεις μου σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην πόλη μας. Οι αρχές μου αδιαπραγμάτευτες και η πορεία μου με ειλικρίνεια, προσφορά, ανιδιοτέλεια, όπως κάνω τόσα χρόνια μέσα από την κοινωνική μου δράση.

Με εκτίμηση,
Ιακωβάτος Χρήστος
Επιχειρηματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Οκτωβρίου 2023]

Scroll to Top