Μας συστήνεται ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας – Σταυριανάκης Παναγιώτης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Η Γλυφάδα μας»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

[Π]: Είναι η δεύτερη φορά που ζητάτε από τους συμπολίτες σας να σας τιμήσουν με την ψήφο τους. Τι μπορούν να περιμένουν οι πολίτες με την επανεκλογή σας;

ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Αρχικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την ευκαιρία που μου δίνετε να συστηθώ στους συμπολίτες μου μέσα από την εφημερίδα σας. Για εμένα είναι όντως η δεύτερη φορά που τίθεμαι στην κρίση των Γλυφαδιωτών και πάλι νιώθω το ίδιο άγχος της πρώτης φοράς. Στα χρόνια που πέρασαν έγιναν πολλά και σπουδαία έργα στην πόλη μας και χαίρομαι που έχω και εγώ συμβάλει στην συνολική προσπάθεια της Δημοτική Αρχής. Την επόμενη ημέρα, αν είναι θέλημα Θεού και είμαι πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι συμπολίτες μου να περιμένουν ακόμη πιο έντονη δραστηριότητα από εμένα για επίλυση των προβλημάτων τους με φρέσκιες ιδέες. 

[Π]:  Πιστεύετε ότι σας δόθηκε χρόνος στην πρώτη θητεία να δείξετε το όραμα σας;

Σ.Π.: Στις Δημοτικές εκλογές του 2019 κατέλαβα την 33η θέση και ήμουν πρώτος επιλαχών συνεχίζοντας όμως να ασχολούμαι με τα κοινά της πόλης μου και να προσφέρω όπως και όπου μπορούσα. Τον Γενάρη του 2023 ορκίστηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας εξαιτίας της απώλειας της αείμνηστης Μαίρης Παπάζογλου. Επομένως, ο χρόνος που είχα στη διάθεση μου ήταν μερικούς μήνες μέχρι σήμερα. Όλο αυτό το διάστημα έμαθα πολλά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, έγινα σοφότερος και εκτιμώ πως θα μπορέσω να δώσω περισσότερα στον άξιο Δήμαρχο μας και στην πόλη σε βάθος πενταετίας.

[Π]: Πως μπορείτε να συνδυάσετε οικογένεια, επαγγελματική δραστηριότητα και κοινά;

Σ.Π.: Αυτό το έχω καταφέρει με τη βοήθεια της γυναίκας μου κυρίως. Πρώτα παντρευτήκαμε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε μαζί να ορθοποδήσουμε στα επαγγελματικά μας. Έπειτα με τη βοήθεια του Θεού αποκτήσαμε δύο παιδιά και τέλος, ήρθε η ενασχόληση μου με τα κοινά. Όταν υπάρχει αγάπη και κατανόηση στην Οικογένεια όλα γίνονται και είναι όμορφα. Προσωπικά, επιδιώκω να συνοδεύομαι όπου αυτό είναι εφικτό από τη σύζυγο μου και τα παιδιά μου στις εκδηλώσεις της πόλης μας για να περνώ περισσότερο χρόνο μαζί τους. Το επάγγελμα μου παράλληλα, μου επιτρέπει να φτιάχνω το πρόγραμμα μου όπως με εξυπηρετεί ώστε να είμαι συνεπής και στην Οικογένεια μου αλλά και στα καθήκοντα μου ως Δημοτικού Συμβούλου.

[Π]: Τι θα λέγατε στους νέους για να τους ενθαρρύνετε να ασχοληθούν με το Δήμο τους;

Σ.Π.: Είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας νέος άνθρωπος για την πόλη του. Θα έλεγα στα νέα παιδιά να έχουν πίστη στο Θεό και Όραμα να αλλάξουν την πόλη τους. Οι νέοι πάντα βλέπουν αλλιώς το μέλλον, ονειρεύονται, κάνουν σχέδια. Προϋπόθεση βέβαια είναι οι νέοι άνθρωποι να έχουν γνώσεις και πολλή όρεξη για δουλειά ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά τους. Ο κόσμος έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους και πρέπει όλοι να είμαστε ενεργοί πολίτες. 

Στις 08/10/2023 τον λόγο τον έχετε εσείς. Με τη βοήθεια του Θεού, τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων και φυσικά, με τον δικό σας σταυρό θα αγωνιστώ για τη Γλυφάδα μας. Είμαι και Κρητικάκι. Σας ευχαριστώ και πάλι για το βήμα που μου δώσατε.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 30 Σεπτεμβρίου 2023]

Scroll to Top