Κοκολέτσος Γιώργος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος: «Δεσμεύομαι σε πράξεις ευθύνης για την βελτίωση της ζωής των κατοίκων του Δήμου μας»

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Συνεντεύξεις

Συνέντευξη στην Έφη Φιλιπποπούλου

[Π]: Κύριε Κοκολέτσο, ποιο είναι το όραμα σας για την νέα θητεία 2024-2028 και πόσο εφικτό είναι να υλοποιηθεί;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ: Ήδη από το 2014 έχει ξεκινήσει μία σπουδαία δουλειά στον Δήμο μας. Στην θητεία που ξεκίνησε το 2019 ο πήχης ανέβηκε ακόμα ψηλότερα! Η πόλη ευθυγραμμίζεται με τις πλέον σύγχρονες Ευρωπαϊκές πόλεις, προχώρησε σε ενεργειακή αναβάθμιση και ψηφιοποίηση των υποδομών και προχωρά στην επίτευξη του στόχου της κλιματικής ουδετερότητας! Είναι επιτακτική λοιπόν η ανάγκη να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα μας με επιτυχία, μέσα στην νέα θητεία!  Στόχος μου είναι  να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να είμαστε συνεπείς στην υπόσχεση μας στους δημότες και θεωρώ πως είναι απόλυτα εφικτό να συμβεί.

[Π]: Αυτή τη φορά, το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο χωρίς κοινότητες. Πως θα διασφαλιστεί ο συμπολίτης σας ότι θα μεριμνήσετε για τα ζητήματα της περιοχής του;

Γ.Κ.: Αισθάνομαι την ευθύνη που αναλαμβάνω έναντι του Βαριώτη, του Βουλιώτη και του Βουλιαγμενιώτη και με απόλυτη συνέπεια και ήθος θα  σταθώ δίπλα  στις ανάγκες και τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά του στην πόλη. Είναι προσωπική μου δέσμευση και υποχρέωση!

[Π]: Βάρη, Βούλα ή Βουλιαγμένη; Και γιατί;

Γ.Κ.: Αγαπώ κάθε δημοτική ενότητα! Κάθε μία έχει την δική της ομορφιά και ταυτότητα αλλά και δικές της ιδιαιτερότητες και προβλήματα. Για  συναισθηματικούς και μόνο λόγους, θα έλεγα ότι είμαι Βουλιαγμενιώτης!

[Π]: Όταν ο ψηφοφόρος βρεθεί μπροστά στην κάλπη, γιατί θα πρέπει να ψηφίσει τον Γιώργο Κοκολέτσο;          

Γ.Κ: Γιατί έχοντας την εμπειρία και τη γνώση των τοπικών θεμάτων, ένιωθα πάντα την ευθύνη να δηλώνω «παρών» σε στιγμές και καταστάσεις που ήταν κομβικές για την πόλη μας. Είχα από μαθητής την αίσθηση ότι τη ζωή τη συνδιαμορφώνει ο καθένας από εμάς με την ενεργητική του παρουσία και την επεμβατική του δράση. Ο ρους της ιστορίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι ανοικτός και εύπλαστος στις δικές μας παρεμβάσεις, τις τομές που είμαστε έτοιμοι να φέρουμε και τα βήματα που κάνουμε προς τα εμπρός, πάντα με γνώμονα την ευζωία των δημοτών. Δεσμεύομαι σε πράξεις ευθύνης για την βελτίωση της ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου, είμαστε άνθρωποι της προσφοράς, με αγάπη για τον τόπο, για τον συνάνθρωπο, χωρίς επιθυμία αυτοπροβολής. Με όρεξη, μεράκι, γνώση, εμπειρία θα συνεχίσω να συνεισφέρω και να στέκομαι δίπλα στους δημότες, της πόλης της καρδιάς μας!

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Σεπτεμβρίου 2023]