Νίκος Λεβετσοβίτης: «Αισθάνομαι δικαιωμένος που από την αρχή στήριξα τον Γιώργο Παπανικολάου»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Συνέντευξη στην Έφη Φιλιπποπούλου

[Π]: Κύριε Λεβετσοβίτη είστε από τα πιο έμπειρα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου. Ποιος είναι ο στόχος σας εφόσον επανεκλεγείτε;

ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ: Βασική μου επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά του Δήμου Γλυφάδας είναι να είμαι χρήσιμος για τους πολίτες. Να συνδράμω το έργο του Δημάρχου και την προσπάθεια να γίνει η πόλη μας ακόμη καλύτερη. Όπως βάζω τα δυνατά στη δουλειά μου, έτσι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ως Δημοτικός Σύμβουλος από οποιαδήποτε θέση ευθύνης μου έχει ανατεθεί. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω, εφόσον επανεκλεγώ, πάντα με τις ίδιες αρχές και αξίες.

[Π]: Πως κρίνετε το έργο που έγινε στην Γλυφάδα τα προηγούμενα χρόνια; Πείτε μας τα πιο σημαντικά κατά τη γνώμη σας έργα.

Λ.Ν.: Το έργο που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια στην πόλη είναι πολύ σημαντικό. Η ανάπλαση της παραλίας, το νεκροταφείο, οι παιδικές χαρές και οι παιδότοποι σε κάθε γειτονιά, η ανακατασκευή των αθλητικών μας εγκαταστάσεων είναι τα πιο σημαντικά.

Έχουμε επίσης το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, την ανακαίνιση του «Μελίνα Μερκούρη», τον «Δρόμο των ποιητών» τις επισκευές πεζοδρομίων και τις ασφαλτοστρώσεις.

Η Γλυφάδα έχει αλλάξει προς καλύτερο και αυτό μπορούν να το διαπιστώσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της. Και τα καλύτερα είναι μπροστά. Σας αναφέρω ενδεικτικά το ειδικό σχολείο η κατασκευή του οποίου έχει ξεκινήσει και το έργο της γέφυρας περιπάτου (Εσπλανάδα) που θα ξεκινήσει σύντομα και θα συνδέσει την πόλη με την παραλία.

Με βάση το έργο που έγινε αισθάνομαι δικαιωμένος που από την αρχή στήριξα τον Γιώργο Παπανικολάου και γι΄ αυτό συνεχίζω να είμαι δίπλα του και αυτήν τη φορά.

[Π]: Πείτε μας μερικά πράγματα για όσους δεν σας γνωρίζουν. Ποιος είναι ο Νίκος Λεβετσοβίτης και γιατί να τον ψηφίσουν οι Γλυφαδιώτες;

Λ.Ν.: Μεγάλωσα και ζω στη Γλυφάδα και κατάγομαι από την Λακωνία.

Αποφοίτησα από την Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή και είμαι Πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας από το 2006 και έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Γλυφάδας-Αναπληρωτής Δημάρχου, Πρόεδρος ΓΚΟΛΦ Δήμου Γλυφάδας, Πρόεδρος Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Ωδείου, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας.

Είμαι μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο οποίο διατέλεσα Α΄ Αντιπρόεδρος(2011-2017), Επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ Κίνηση Επαγγελματιών από το 2011 έως σήμερα και τομεάρχης Εμπορίου και Καταναλωτή της Νέας Δημοκρατίας.

Έχω διατελέσει επίσης μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Πρακτόρων, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας.

Αν με εμπιστευτούν ξανά οι συμπολίτες μου υπόσχομαι ότι δεν θα τους απογοητεύσω και ότι θα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια Γλυφάδα ανθρώπινη, φιλόξενη και ξεχωριστή.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023]

Scroll to Top