Ένα διαφορετικό ταξίδι – «The Road Experience» από τον Άλιμο ως τις Βρυξέλλες

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Η Αλιμιώτισσα φωτογράφος Κλειώ Ψαράκη μαζί με τον συνάδελφο και συνοδοιπόρο της Άκη Χρήστου ετοιμάζονται για το «The Road Experience», ένα ταξίδι με camper-van από τον Άλιμο ως τις Βρυξέλλες.

Μέσα από τους επαρχιακούς δρόμους της Ευρώπης, αποφεύγοντας τους γρήγορους αυτοκινητόδρομους, διασχίζοντας βουνά, ποτάμια, λίμνες και μικρά χωριά, οι δύο Έλληνες φωτογράφοι επιλέγοντας την αργή ταχύτητα θα πραγματοποιήσουν ένα οδοιπορικό βαθύτερων αναζητήσεων προς την αρμονία με τη φύση αλλά και την ουσία της ίδιας της ύπαρξής μας…

Το The Road Experience τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου και της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών και την υποστήριξη του Δήμου Ixelles στις Βρυξέλλες.

Ξεκίνησε την 1η Αυγούστου από τον Άλιμο και θα καταλήξει την 1η Σεπτεμβρίου 2023 στον εξωτερικό χώρο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Το καλλιτεχνικό αποτύπωμα του ταξιδιού θα φιλοξενηθεί σε δύο εκθέσεις φωτογραφίας, στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε πολυτελή έκδοση φωτογραφικού λευκώματος.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του The Road Experience στην ηλεκτρονική του σελίδα και στα social media (website: theroadexperience.gr, fb: The Road Experience).

Κλειώ και Άκη, καλό σας ταξίδι!!

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 5 Αυγούστου 2023]

Scroll to Top