Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυξάνονται τα νοικοκυριά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα βιοαποβλήτων

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Απόλυτα επιτυχής η δράση στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Ενημέρωση για το πρόγραμμα Διαλογής στην Πηγή των βιοαποβλήτων και τη λειτουργία του καφέ κάδου βιοαποβλήτων  πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Αργυρούπολη.

Κλιμάκιο του Δήμου επισκέφθηκε τα νοικοκυριά της περιοχής και παρέδωσε το απαραίτητο υλικό (μικροί κάδοι 10 lt, βιοαποδομήσιμες σακούλες, οδηγίες χρήσης και ενημερωτικό υλικό).

Παράλληλα, ο Δήμος έστησε περίπτερο  σε κεντρικά σημεία της περιοχής (Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας, πλατεία 25ης Μαρτίου) στο οποίο οι κάτοικοι μπορούσαν να ενημερωθούν για την διαλογή στην πηγή των βιοαποβλήτων αλλά και να παραλάβουν το σχετικό υλικό αλλά και να ενημερωθούν για τις σχετικές δράσεις του Δήμου.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής ήταν εντυπωσιακή, μιας και πάνω από 350 νοικοκυριά έλαβαν τον σχετικό εξοπλισμό και τις οδηγίες. Για μια ακόμα φορά οι δημότες της πόλης απέδειξαν το υψηλό επίπεδο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης τους!

«Ο Δήμος μας στοχευμένα και μεθοδικά ενημερώνει τους πολίτες για το πρόγραμμα βιοαποβλήτων και με μεγάλη χαρά διαπιστώνει πως είναι πλήρως ευαισθητοποιημένοι στην προστασία του περιβάλλοντος και επιθυμούν να συνδράμουν τη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Το επόμενο διάστημα ο Δήμος θα συνεχίσει με σταθερά βήματα την ανάπτυξη του δικτύου καφέ κάδου για την ενίσχυση της Διαλογής στην Πηγή των βιοαποβλήτων με τελικό στόχο να καλύψει όλη την περιοχή ευθύνης του.

Υπενθυμίζουμε πως όσοι κάτοικοι δεν έχουν λάβει το σχετικό εξοπλισμό, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο στο τηλέφωνο 2132026021 κατά τις ώρες 08:00 έως 12:00.

Περισσότερες πληροφορίες για την διαλογή στην πηγή των βιοαποβλήτων μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: https://www.elliniko-argyroupoli.gr/perivallon-politiki-prostasia/kafe-kados/».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Μαΐου 2023]

Scroll to Top