Καθαρή φωνή στη νέα εποχή ο Παύλος Χρηστίδης

Άλιμος Βουλή Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

Δεν είναι εύκολο να περιγράψει με λόγια τα όσα βιώνει στις καθημερινές συναντήσεις που έχει με συμπολίτες του ο Παύλος Χρηστίδης, Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο Β3 Νότιο Τομέα Αθήνας. Ο Παύλος Χρηστίδης γυρίζει όλες τις γειτονιές και εισπράττει θερμή αποδοχή, χαμόγελα, ελπίδες για ένα ευοίωνο μέλλον. «Οι αίθουσες είναι πια μικρές γι’ αυτό που κάνουμε», λέει με μια ανακούφιση, βλέποντας το κύμα των υποστηρικτών του διαρκώς να μεγαλώνει και δημόσια να τον υποστηρίζει.

Στα πολιτικά μηνύματα που περνάει στις ομιλίες του ο Παύλος Χρηστίδης κάνει λόγο για την γενικότερη πολιτική, ενώ δεν παραλείπει να εστιάσει και στις κατά τόπους ανάγκες, δείχνοντας ότι γνωρίζει κάθε σπιθαμή της εκλογικής του Περιφέρειας με τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του.

«Εδώ ενωμένοι, δυνατοί για την Ελλάδα του 2030. Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παλέψει για τον λαό. Απέναντι στην αλαζονική κυβέρνηση της ΝΔ και την ηττοπαθή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς είμαστε εδώ, με τους πολλούς. Χωρίς κραυγές, αλλά με οργανωμένο πλάνο για την διακυβέρνηση του τόπου μας. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η μεγάλη έκπληξη το βράδυ των εκλογών», διαμηνύει.

Το φωτορεπορτάζ είναι από τις επισκέψεις του και τον ανοιχτό διάλογο με τους συμπολίτες του σε Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Άλιμο, Ελληνικό – Αργυρούπολη, όπου δίνουν το παρών εκατοντάδες μέλη, στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ καθώς και τοπικοί άρχοντες, αιρετοί και εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων, αλλά κυρίως πλήθος κόσμου.