Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στον 32ο χρόνο του ο «ΠΑΛΜΟΣ»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Στις 2 Μαΐου, ο «ΠΑΛΜΟΣ» συμπλήρωσε τριάντα ένα χρόνια αδιάλειπτης έντυπης κυκλοφορίας, αποδεικνύοντας ότι έχει για τα καλά κυριαρχήσει στις καρδιές των αναγνωστών του!

Ο «ΠΑΛΜΟΣ» από τις πρώτες του αράδες έδωσε το στίγμα της μαχητικής και πρωτογενούς δημοσιογραφίας, σηκώνοντας ανάστημα και αναδεικνύοντας μεγάλα ζητήματα που απασχολούσαν την περιοχή μας.

Ένας ακόμη χρόνος προστέθηκε, ένας χρόνος που δεν μας έκανε απλώς μεγαλύτερος, αλλά και σοφότερους. Ο λαός μας έχει ανάγκη από μια πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση και αυτή θα του παρέχουμε μη φειδόμενοι εξόδων και κόπων, αφού θέλουμε να έχουμε αυτό το λαμπρό αποτέλεσμα.

Η δημοσιογραφία ως είναι γνωστό περνά μεγάλη κρίση και χρειάζεται τους αληθινούς λειτουργούς της για να πάρει και πάλι το σωστό δρόμο και να κάνει την υπέροχη αυτή δουλειά όπως είναι η πληροφόρηση και η ενημέρωση του ελληνικού λαού. Δε χρειαζόμαστε παρωπίδες ούτε παραπλανητικές νουθεσίες, χρειαζόμαστε συμπόρευση για να είμαστε και εμείς και εσείς στην ίδια πλευρά που λέγεται ενημέρωση πολιτών.

Όπως έχετε διαπιστώσει, καθόλη τη διάρκεια της πορείας μας, ο «ΠΑΛΜΟΣ» φιλοξενεί όλες τις απόψεις, ασχέτως εάν συμφωνεί ή όχι μαζί τους, γιατί έχοντας ο αναγνώστης πολύπλευρη ενημέρωση, λαμβάνοντας γνώση όλων των απόψεων μπορεί να κάνει μια σωστή επιλογή, σύμφωνα με το δικό του κριτήριο.

Όπως διαπιστώνετε, δε μιλάμε ούτε την ξύλινη ούτε την εμπορική γλώσσα, αλλά με το χέρι στην καρδιά λέμε αυτά που πρέπει για να ξέρει ο αναγνώστης, για να αποφεύγει τις κακοτοπιές και να υιοθετεί το σωστό και το πρέπον.

Η μέχρι τώρα πορεία μας δείχνει ποια θα είναι η συνέχεια μας και ποια θα είναι η υπόσχεση μας προς το λαό, προς το αναγνωστικό κοινό ότι θα μείνουμε πιστοί στα πιστεύω μας, σε αυτά που πρεσβεύουμε χωρίς παρεκκλίσεις, περικοπές.

Η νέα εποχή θα έχει και αυτή τις δυσκολίες όμως είμαστε σίγουροι ότι είμαστε καθόλα έτοιμοι να τις υπερπηδήσουμε χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από τις αρχές μας. Θέλουμε όπως είμαστε εμείς υπερήφανοι για σας να είστε και εσείς για μας και να έχουμε και στο μέλλον την ίδια αρραγή συνεργασία.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Ο ιδρυτής

Δημήτρης Φιλιππόπουλος

Ο εκδότης

Παύλος Φιλιππόπουλος

Scroll to Top