Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Δωρεάν Μαστογραφίες – Μια κοινωνική δράση του Νίκου Παπάζογλου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Νίκος Παπάζογλου, Υποψήφιος Βουλευτής του Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας διοργανώνει κοινωνική δράση στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες να συμμετάσχουν.

«Η ανάληψη της πρωτοβουλίας για την υλοποίηση ενός ακόμα κοινωνικού προγράμματος υγείας, για δωρεάν μαστογραφίες, έρχεται ως φυσική ακολουθία, έμπρακτης και ουσιαστικής ανάγκης για κοινωνική προσφορά απέναντι στον συνάνθρωπο.

Μίας προσφοράς που διαχρονικά πηγάζει μέσα από τον προσωπικό αξιακό μου κώδικα, με στόχο την κάλυψη μεγάλων κοινωνικών αναγκών.

Η Μαστογραφία σώζει ζωές… μία από αυτές μπορεί να είναι η δική σου! Πολύ απλά γιατί σύμφωνα με στοιχεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση περίπου 32.000 θάνατοι από καρκίνο του μαστού θα μπορούσαν να αποφευχθούν ετησίως, αν εφαρμόζονταν καλύτερες πρακτικές τακτικού ελέγχου στον γυναικείο πληθυσμό. Η μαστογραφία είναι η μόνη αποδεδειγμένα ενδεδειγμένη και αναντικατάστατη μέθοδος προληπτικού ελέγχου του μαστού.

Γι’ αυτό λοιπόν επικοινώνησα με τους δήμους Μοσχάτου και Ταύρου προκειμένου να συνεργαστούμε στην προσπάθεια μου αυτή!

Έτσι την Τετάρτη 29 Μαρτίου στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο και την Πέμπτη 30 Μαρτίου στην πλατεία Μακεδονίας στον Ταύρο, από τις 09:00 έως τις 17:00 θα πραγματοποιείται, κατόπιν ραντεβού, η δωρεάν εξέταση που αποτελεί το βασικότερο σύμμαχο για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού».

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2103426414 & 210 4832 482(Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου).

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Μαρτίου 2023]

Scroll to Top