Κόκκινη Κυριακή 2016: Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στη Γλυφάδα

EXODOS Γλυφάδα

Μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, η «Κόκκινη Κυριακή», θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα στo Εμπορικό Κέντρο της Γλυφάδας. Η κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Γλυφάδας, του Κ.Α.Π.ΠΑ και του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας θα λάβει χώρα την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, στο ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου, όπου τα καταστήματα της πόλης θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα.

Ένα φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο θέαμα με ζωντανές συναυλίες σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, παιδικές παραστάσεις, παρέλαση τυμπανιστών, τη Φιλαρμονική και τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το τρενάκι γεμάτο ΑγιοΒασίληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, ξυλοπόδαρους, κλόουν, ζογκλέρ, face painting, αγαπημένοι παιδικοί ήρωες, μπαλονοκατασκευές, κεράσματα, Χριστουγεννιάτικο κρασί και δεκάδες ακόμα εκπλήξεις – δωρεάν για όλους!

Καλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Γλυφάδας να γιορτάσουμε την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα στους εμπορικούς μας δρόμους, με εκπλήξεις και χάπενινγκ! Μια πρωτοβουλία που, όπως και πέρυσι, θα δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους και γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη, θα ζωντανέψει τη Γλυφαδιώτικη αγορά και θα τονώσει την αγοραστική κίνηση.

Η έναρξη θα γίνει στην πλατεία Εσπερίδων στις 12 το πρωί, ενώ οι δεκάδες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την αγορά της Γλυφάδας, στα πεζοδρόμια μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα, μέχρι αργά το απόγευμα.

Το Εμπορικό Κέντρο της Γλυφάδας θα είναι πεζοδρομημένο.

Η Δημοτική Συγκοινωνία θα κάνει δρομολόγια από το Μετρό και την Άνω Γλυφάδα προς τον Άγιο Κωνσταντίνο (Δωρεάν) και θα είναι ανοικτά τα 2 μεγάλα parking στη Διαδόχου Παύλου (παραλία) όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν το τραμ για το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας.

kokkini-kyriaki-glyfada-2016