Δωρεάν σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας

Ηλιούπολη

Οι πρωτοβουλίες της Κυψέλης Εθελοντών του Δήμου Ηλιούπολης για την προστασία και την σωματική ακεραιότητα της γυναίκας συνεχίζονται με ένα νέο δωρεάν σεμινάριο Γυναικείας Αυτοάμυνας «Stay Away».

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας με θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εφαρμογή τεχνικών και τακτικών αντιμετώπισης του πιο διαδεδομένου συστήματος αυτοάμυνας Krav Maga.

Το «Stay Away» είναι ένα πρόγραμμα-εργαλείο για κάθε γυναίκα ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση κι έχει σχεδιαστεί από την IKMF, τη μεγαλύτερη διεθνή ομοσπονδία Krav Maga με πάνω από 100.000 συμμετέχουσες σε όλο τον κόσμο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 έως 13:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 7ου Γυμνασίου Ηλιουπολης (Πουσουλίδου 18).

Το «Stay Away» είναι ανοιχτό για όλες τις ενδιαφερόμενες Ηλιουπολίτισσες άνω των 16 ετών.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Γιώργος Βουδούρης, Expert και Lead Civilian Instructor της IKMF, ο οποίος εξειδικεύεται στον γυναικείο τομέα.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην φόρμα

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUfTSQ2KqwC9tYA84fd6vwtS98-dvusAuYUPU-ORu1xB5mAw/viewform?fbclid=IwAR0h5h_L6jGyQDR1IiNP5_K19bK8KytWAW5FwlBI2lndrCRg_Gwi7ALrpwA

Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με αθλητική περιβολή, ένα μπουκαλάκι με νερό και μία πετσέτα.

Πληροφορίες Κυψέλη Εθελοντών: 210 9732282

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Νοεμβρίου 2022]