Διαβουλεύσεις παντός καιρού με τους κατοίκους – Στη γειτονιά της Εθνάρχου Μακαρίου η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ελληνικό Αργυρούπολη

Η κακοκαιρία και η έντονη βροχόπτωση δεν πτόησε τους δημότες και κατοίκους, όλων των ηλικιών, της Εθνάρχου Μακαρίου και των παρακείμενων οδών στην πρωινή συνάντηση που είχε οριστεί από τη Δημοτική Αρχή, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, με θέμα την επικείμενη ανάπλαση της περιοχής τους.

Πλαισιωμένος από την Δημοτική Ομάδα, ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος συζήτησε με τους συμπολίτες του για τρία σημαντικά ζητήματα.

Πραγματοποιήθηκε δια ζώσης διαβούλευση για το νέο σχέδιο της πλατείας, του πάρκου και του γηπέδου. Οι πολίτες έθεσαν τις προτάσεις τους που εισακούστηκαν την ίδια στιγμή και καταλήξανε στον τελικό σχεδιασμό.

Η πιο ευχάριστη στιγμή ήταν η συνομιλία με τη νεολαία μας που ήρθε να υπερασπισθεί την ύπαρξη του γηπέδου, την αναβάθμιση του και με γόνιμο διάλογο καταλήξανε ότι όλοι έχουνε δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις οπότε ό,τι φτιάχνει η Δημοτική Αρχή οφείλουν να το σέβονται και να το διατηρούν, όλοι.

Παράλληλα έγινε συζήτηση για την αλλαγή της μονοδρόμησης της Εθνάρχου Μακαρίου. Όλοι συμφώνησαν στην νέα κατεύθυνση που θα είναι ως εξής: από τη Σαράφη προς Βουλιαγμένης και από τη Σαράφη προς Αγία Τριάδα.

Ταυτόχρονα θίχτηκαν θέματα ασφάλειας, ωρών κοινής ησυχίας και λοιπών ζητημάτων καθημερινότητας.

Ήταν ένα ευχάριστο βροχερό πρωινό που κατέληξε σε γόνιμα συμπεράσματα.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 12 Νοεμβρίου 2022]